Muntatge amb l'estadi de la Romareda, una ombra negra amb l'escut del Reial Saragossa i un cercle amunt a la dreta amb Víctor Fernández

Va triomfar al Saragossa i ara Víctor Fernández vol recuperar la seva millor versió

El club aragonès podria repescar un futbolista que va sortir del futbol base del Saragossa

Víctor Fernández va aconseguir les regnes de la banqueta aragonesa el mes de març, en què ja és la seva quarta aventura dirigint al club de la seva ciutat natal. El tècnic aragonès ha aconseguit consolidar un equip en què apostat per jugadors molt joves com Francès, Liso o Azón.

Tot i agafar l'equip en una situació complicada, al final va poder mantenir l'equip a la categoria sense haver de passar problemes amb les posicions de descens. Amb el mercat de fitxatges obert, Víctor Fernández ha fixat la mirada en un jugador per a la següent campanya. Seria el retorn a l'equip que el va catapultar als grans d'Europa: Jesús Vallejo.

Jesús Vallejo, la prioritat de Víctor Fernández

L'entrenador del Reial Saragossa, segons informa el Gol Digital, hauria demanat el fitxatge del central de 27 anys, que al seu dia va sortir de les categories inferiors del Saragossa i que el fitxatge pel Reial Madrid la temporada 2021/2022 li auguraven un salt important en la seva carrera professional. Després de dues temporades a l'equip blanc, només va disputar 32 partits en què va anotar un gol.

Jesús Vallejo ► Monstrous Defensive Skills 2021

Després de passar per la Bundesliga i la Premier, Vallejo es troba ara mateix a les files del Granada, que ha baixat a la Lliga Hypermotion. El defensa aragonès finalitza contracte aquest mes de juny, cosa que augmenta l'interès del Reial Saragossa per aconseguir els seus serveis a cost 0. Les negociacions ja estan en marxa, i s'espera que es pugui arribar a bon port.

Parella de centrals Francès-Vallejo

Sens dubte, l'arribada de Vallejo a la Romareda suposaria un salt de qualitat a l'eix de la defensa de Víctor Fernández. El jove Alejandro Francés, un fix al central, i amb ofertes d'altres equips, sobretot de l'Almeria, és molt a prop de confirmar la seva permanència al club aragonès.

Al seu costat, la possibilitat de tenir Vallejo li suposaria un salt de qualitat important, ja que es tracta de dos futbolistes d'un talent descomunal. Saben treure la pilota jugada des del darrere, són veloços a l'hora de tallar pilotes, i disposen d'un bon joc aeri que els converteix en dos futbolistes d'un nivell de primera.

El primer pas per buscar l'ascens la temporada que ve passa per armar una bona defensa, fiable i sòlida, i que amb Francés i Vallejo la tenen més que assegurada en una Romareda que aspira a tornar a ser un estadi de primera.