Tomás Roncero a El Chiringuito

Enèsim gir de Tomás Roncero amb Mbappé: Les xarxes l'enfonsen

Tot i els esforços de Florentino Pérez, Kylian Mbappé continua sent jugador del Paris Saint Germain

La pel·lícula mai acaba. Fa molts anys que Florentino Pérez somia portar Kylian Mbappé al Santiago Bernabeu i convertir l'estrella del París Saint Germain en jugador del Reial Madrid. El gal és l'estrella del seu equip i també un heroi nacional, així que la sortida no és tan fàcil. Fins i tot el president Emmanuel Macron va haver d'intercedir perquè la lliga gal·la no perdés un actiu d'aquest calibre i, de moment, sembla que les pressions socials estan donant fruits.

La premsa espanyola, liderada per Tomás Roncero i el programa El Chiringuito, segueixen amb l'esperança que l'ex del Mònaco, algun dia, es convertirà en jugador del Reial Madrid. Amb ell tenen una relació d'amor odi. Hi ha dies en què estan eufòrics amb la possibilitat que l'ariet jugui vestit de blanc i altres vegades s'enfaden amb ell perquè entenen que està fent servir el club per aconseguir millores contractuals amb el PSG.

El més visceral és Tomás Roncero. El periodista del diari As és qui té aquests sentiments més contradictoris. A les xarxes socials s'han fet viral dos vídeos, un de fa temps i un d'actual, en què es percep l'enèsim gir del madridisme sobre la figura de Mpbappé.

🔥RONCERO 'ESTALLA' CONTRA MBAPPÉ

🇫🇷📣 ¡Así SONARÍA Kylian MBAPPÉ en el BERNABÉU!, por RONCERO

Roncero, en un article publicat al diari As el passat 4 de febrer, va escriure que "fins que Mbappé signi no m'il·lusionaré" , cosa que sorprèn els seus seguidors, ja que a jutjar per les seves paraules, menteix. El periodista assegura que el futbolista està disposat a fer un esforç per jugar a les ordres de Carlo Ancelotti i que, si cal, renunciarà a la prima de fitxatge que va exigir anys enrere.

"Mbappé té un deute pendent amb l'afició del Madrid per l'inadmissible desaire donat al club dels seus amors el maig del 2022. Però ara em diuen que ha renunciat finalment als 80 milions d'euros de prima de fidelitat que tenia amb el PSG per fer efectiva la seva clàusula per seguir un any més a París. En aquest cas i si finalment és cert, caldrà acceptar que Kylian haurà fet un autèntic tret del perdó, com diem en termes taurins" , assegura el col·laborador d'El Chiringuito, deixant clar que, l'altra vegada, es va portar com “ un pesseter”.

Reaccions a xarxes socials

Els usuaris de la xarxa social X usen l'humor per ridiculitzar el periodista merengue, l'acusen de tenir poca memòria i li recorden que anys enrere va dir que la seva actitud era imperdonable i que mai no podria ser jugador del Reial Madrid.