Porter del FC Barcelona amb uniforme verd davant de l'escut del club sobre un fons de gespa.

Ter Stegen desolat després del seu error: 'Em sap...'

El porter blaugrana estava afectat després de la derrota d'ahir

A principis de temporada vam saber que Marc-André Ter Stegen seria el primer capità del FC Barcelona després de l'adéu de Sergi Roberto. El porter alemany deixaria el relleu al camp Raphinha a l'hora de protestar i dialogar amb l'àrbitre, però des de la porteria s'ha consagrat com un líder. El porter ja fa 10 anys que és a les files del Barça, i encara que és més que volgut per l'afició, la seva figura ha estat força qüestionada diverses vegades.

El de Mönchengladbach ja té 32 anys i un valor de mercat de 28 milions d'euros. El seu perfil és més que perfecte per a la proposta de joc del Barça, amb un tracte exquisit de la pilota i una presa de decisions efectiva de cara a la porteria rival. Tot i això, aquest risc que sempre ha tingut l'equip a l'hora de treure la pilota de vegades acaba en pèrdues perilloses, com les que vam veure ahir.

El porter no va tenir el seu dia, i va fer passades molt dolentes en diverses ocasions. El primer va ser als 10 minuts de joc, quan va donar una patata calenta a Eric García, que ocupava el lloc de pivot davant l'AS Mònaco. El català no va poder controlar aquesta pilota que li va acabar robant Minamino, i va haver de forçar una falta per evitar el gol dels locals.

El japonès estava sol davant Ter Stegen, i Eric era l'últim home dels blaugrana. Així doncs, la falta va acabar implicant l'expulsió del central que jugava de '5', i estar amb 10 jugadors més de 80 minuts va condicionar molt els de Flick. Només 6 minuts més tard de la sanció, Akliouche va avançar els locals amb una acció individual, i després d'un gran gol de Lamine, Ilenikhena va posar el definitiu 2-1.

Acció del partit entre el Rayo Vallecano i el Barça
Ter Stegen en un partit contra el Rayo Vallecano | FCB

Ter Stegen, visiblement afectat

El porter blaugrana es va deixar veure a les càmeres de Movistar + després del xiulet final, i va fer una valoració del matx que van acabar perdent per 2 gols a 1. Com era normal, pel primer que se li va preguntar va ser l'acció que va acabar amb l'expulsió d´Eric Garcia.

"No ens vam entendre bé en aquesta situació, em sap greu per Eric, que el perjudica. I vam jugar 80 minuts amb un de menys. Va passar una cosa que no ens hauria de passar a ningú", lamentava el porter culer.

El porter va destacar que l'equip va donar una bona imatge encara amb inferioritat, i va parlar que el segon gol dels locals va arribar en un gran moment dels culers. "Vam donar la cara, i el segon gol va arribar en un moment poc merescut. Al final et quedes amb la sensació dolenta de no haver sumat cap punt".

Així doncs, el FC Barcelona no ha començat amb bon peu aquest nou format de la Lliga de Campions, i actualment se situen a la 23a posició de la taula. Tot i això, els catalans no tenen temps per a lamentacions, ja que diumenge tenen un partit difícil de lliga al camp del Vila-real, que han començat molt bé la lliga.