Jugadors d'un equip de futbol posant al camp amb un cartell que diu "2018 Trofeu Teide Markomilk" i l'escut del Màlaga C.F. a la cantonada inferior dreta.

El Tenerife a punt de pescar al Màlaga

El club canari podria tancar el cinquè fitxatge en aquest mercat estival

El Tenerife és dels equips que més celeritat dóna al mercat de fitxatges d'aquest estiu. El club de Tenerife ja té a la seva agenda 4 fitxatges tancats per armar un equip sòlid que aspiri al conjunt d'Asier Garitano tornar a primera divisió després de 13 temporades en la categoria de plata del futbol espanyol.

Des dels despatxos de la secretaria tècnica del conjunt canari, Mauro Pérez segueix intensificant les negociacions per deixar confeccionada la plantilla del Tenerife com més aviat millor. I en aquest sentit, ja tindria a la seva agenda un jugador del Màlaga per al proper any.

L'arribada de Juan de Dios Rivas

El club andalús, acabat de pujar a la Lliga Hypermotion, ja ha vist com ha perdut alguns efectius, com han estat les sortides del lateral Carlos Puga, l'extrem esquerre David Ferreiro, i els migcampistes Genaro Rodríguez i Ramón Enríquez.

Segons informa el Gol Digital, el Tenerife tindria molt avançada la contractació del central Juande, que no es va posar d'acord en l'aspecte econòmic per renovar amb el conjunt seitó, i que arribaria lliure ja que acaba contracte aquest mes de juny.

Juande Rivas ha disputat 17 partits aquesta temporada en què ha aconseguit anotar un gol. La preocupació a Tenerife serà veure com poden encaixar una posició, la de defensa, on ara mateix hi ha overbooking de centrals, amb un total de 5 centrals si s'acaba concretant l'arribada de Juande Rivas.

Juande Rivas, solidesa defensiva per al Tenerife

El defensor de Còrdova ha demostrat folgadament el seu bon rendiment a l'eix de la defensa malaguista, equip al qual va arribar el 2020 i ja va tenir l'oportunitat de jugar a segona divisió. Juande destaca molt pel seu gran potencial aeri, gràcies al seu 1'88, que li permet guanyar la majoria dels duels i disputes. A més, posseeix una gran col·locació i sol ser el que lidera la línia defensiva.

Juande se hace mayor

Amb Garitano, que li agrada jugar amb blocs alts i molts metres a l'esquena dels centrals, Juande pot explotar la velocitat per poder assecar la seva marca i completar satisfactòriament el balanç defensiu. De vegades, i donat l'alt nombre de centrals, Garitano podria optar per ubicar-lo al doble pivot, atesa la seva polivalència i versatilitat.