Muntatge amb l'estadi Benito Villamarín i Nabil Fekir al centre de la imatge

El sou de Nabil Fekir al Betis que justifica la venda

El club verd-i-blanc ha de rebaixar la seva massa salarial amb la sortida de Fekir

El Real Betis ha salvat la temporada in extremis classificant per a la propera Conference League, però el club verd-i-blanc arrossega un deute de 104 milions i que el té condicionat a l'hora d'inscriure jugadors i mantenir les fitxes de l'equip més altes.

En aquest escenari, el Betis s'ha de plantejar el fet de tenir un sostre salarial que pugui fer viable l'economia del club sense que això li representi perdre efectius i valor competitiu.

La proposta a la baixa a Fekir

El francalgerià del Betis, Nabil Fekir, és el futbolista amb la nòmina més alta. Fekir percep, segons fonts de Llibertat Digital, al voltant d'uns 8 milions d'euros bruts per temporada. Aquest fet va portar el Betis fa unes setmanes a asseure's amb el futbolista i proposar-li una rebaixa fins als 3'4 milions d'euros per temporada .

Nabil Fekir El Genio - Amazing Goals, Skills & Assists | Real Betis | HD

Fekir, lluny d'acceptar, i tot i tenir contracte fins al 2026, va deixar la porta oberta a que algun club el  pugui fitxar per sostenir-li així la seva alta fitxa. Tot i que al gener va rebutjar importants ofertes d'Aràbia Saudita, Fekir creu que és el moment de buscar nous reptes. El seu valor de venda, segons Transfermarkt, rondaria els 12 milions d'euros.

El migcampista francoalgerià no ha pogut rendir al seu millor nivell aquesta temporada a causa d'una lesió que va patir al seu lligament creuat, de manera que només ha pogut disputar 19 partits en què ha marcat un gol i ha donat 2 assistències.

Lo Celso per Fekir

Amb la sortida de Fekir més que assumida al Benito Villamarín, segons va poder saber fonts de Canal Sur i que va corroborar el diari Marca, Giovani Lo Celso estaria disposat a deixar el Tottenham per tornar a vestir l'elàstica verd-i-blanca. El migcampista argentí encara li queda 1 any de contracte amb els Spurs.

Lo Celso no ha pogut rendir al seu millor nivell aquesta campanya, ja que ha disputat 22 partits en què ha marcat 2 gols i ha donat 2 assistències. Lo Celso va fer una magistral temporada 2018/2019 a l'Heliòpolis on va jugar 45 partits, va marcar 16 gols i va repartir 5 assistències.

Giovani Lo Celso 2018-2019 - Crazy Skills Show - Real Betis Balompè

El dibuix del Betis amb dos interiors oberts i un mitja punta poden ser d'encaix total per a l'argentí, que es pot veure beneficiat del joc de possessió de Pellegrini gràcies a la seva gran visió del joc, encert a posar l'última passada i veure els espais a l'esquena dels defensors rivals que el fan molt perillós.

Amb la més que probable sortida de Fekir, l'arribada de Lo Celso seria vist com una gran oportunitat perquè el polivalent centrecampista argentí pugui viure una segona etapa al Villamarín i ajudi el quadre de Pellegrini a fer una gran campanya.