Víctor Orta i Sergio Ramos al Sánchez-Pizjuán

Situació límit entre Sergio Ramos i el Sevilla

L'entitat i el futbolista són lluny d'arribar a una entesa

El nom de Sergio Ramos s'augura com el protagonista d'un nou culebró al pròxim mercat estival de fitxatges. Ja ho va ser el del 2023, quan finalment es van alinear els astres perquè es pogués complir el que el camero sempre havia somiat: tornar al seu Sevilla. Tot i això, va signar per una única temporada i ara, amb el seu contracte a punt de vèncer, la seva continuïtat al Sánchez-Pizjuán es preveu complicada.

El defensor s'ha acabat convertint en una peça clau a l'actual Sevilla. Li va costar molt readaptar-se a la lliga espanyola i en les seves primeres aparicions es mostrava una mica més erràtic del que ens tenia acostumats. Tot i això, a poc a poc va anar recuperant la seva millor versió i ara és inamovible dels esquemes de Quique Sánchez Flores.

Amb tot, la direcció esportiva del club ja treballa en la confecció de la plantilla per al pròxim curs. En principi, Víctor Orta compta amb Sergio Ramos i li encantaria que el camero pogués ampliar la seva vinculació amb el club. I, per descomptat, al futbolista també li agradaria poder seguir a l'equip del seu cor; això sí, amb unes condicions que el Sevilla no sembla gaire disposat a acceptar.

Les condicions de Sergio Ramos

A l'estiu del 2023, al sevillà, quan va acceptar la proposta del Sevilla, no li va importar reduir la seva fitxa de manera considerable. De fet, malgrat els seus galons, actualment ni tan sols s'acosta a ser un dels futbolistes més ben pagats de la plantilla. Però ja no està disposat a cedir tant.

Sergio Ramos és conscient que, amb el seu gran nivell al tram final, ha tornat a obtenir molt de cartell. Per tant, ara està demanant al Sevilla que faci un esforç econòmic i que elevi la seva oferta en relació amb el seu salari. El club, no obstant això, submergit en una situació econòmica una mica delicada, no sembla gaire disposat a obeir les seves peticions.

És per això que, a hores d'ara, sembla molt difícil que el defensor sevillà acabi la seva carrera al Sánchez-Pizjuán. Perquè això es produís, el club hauria de reconsiderar les peticions d'una de les figures de l'equip. Als seus 38 anys, Sergio Ramos ha pogut jugar fins a 32 partits a un altíssim nivell i fins i tot ha aconseguit anotar 7 gols i brindar una assistència.

Sergio Ramos 2024 ● SEVILLA - Best Defensive Skills & Goals ᴴᴰ

Les alternatives per a Sergio Ramos

Per si finalment el Sevilla no accedeix a pujar-li el sou, l'exmadridista ja està valorant altres opcions per jugar les pròximes temporades. Aràbia Saudita ja el va temptar l'estiu passat, però Sergio Ramos va rebutjar totes les ofertes provinents de l'Orient Mitjà; i no sembla que aquest any canviï la seva mentalitat.

On sí podria acabar és a la MLS, des d'on també té diverses proposicions que inclouen un alt salari i un contracte de més d'un any; just el que busca. Un dels equips nord-americans que hi està interessat és l'Inter de Miami de Leo Messi, Luis Suárez, Jordi Alba, Sergio Busquets i companyia. El sevillà sempre ha tingut una bona relació amb David Beckham, el propietari, i ara podria jugar al seu equip.