Muntatge amb una imatge de Florentino Pérez i una emoticona amb diners

El Madrid prepara l'arribada d'un futbolista cedit per al gener

El Reial Madrid vol recuperar el bon rendiment d'un futbolista que estava destinar a ser una estrella

El fitxatge - en forma de cessió - de Dusan Vlahovic, un dels davanters de la Juventus, va agafant forma al Reial Madrid. Els d'Ancelotti volen reforçar l'atac amb el davanter que, segons informa el portal Defensa Central, arribaria cedit a canvi d'un pagament de 10 milions d'euros per al seu equip. I és que tant Ancelotti com Florentino Pérez són conscients de la projecció del jugador, no fa tant una de les grans promeses del futbol europeu i que ha quedat estancat.

El traspàs es faria mitjançant una cessió, i és el mateix conjunt italià el que hauria ofert al club blanc l'arribada de Vlahovic. Si es concretés, el Reial Madrid també hauria d'assumir les despeses del seu salari, que pugen a un total de 9 milions d'euros a l'any, i per això hauria de pagar uns 4'5 per la mitja temporada. Sens dubte, un desemborsament elevat per als merengues sumant el cost de la cessió en si i el salari, però que Florentino Pérez està disposat a assumir. El conjunt blanc estaria negociant una opció de compra relativament baixa per executar-la si el jugador ressorgeix i torna a ser el que era.

Un futbolista que ha anat de més a menys a la seva carrera

En la seva etapa a Fiorentina – el seu millor moment abans de fitxar per la Juve – Vlahović destacava com un golejador excepcional, enfocant-se principalment a posicionar-se per marcar i trobar el fons de la xarxa. El seu rendiment a Fiorentina va ser destacat, anotant 21 gols la temporada 2020/21 i mantenint un ritme d'anotació impressionant la temporada següent abans d'unir-se a la Juventus, on va seguir demostrant la seva habilitat golejadora encara que a menor ritme. Vlahović és conegut per aprofitar el seu físic per atraure faltes i retenir la pilota. Entre les seves fortaleses destaquen la seva habilitat per finalitzar de diferents formes, jugades astutes en un contra un i cops de cap potents. Tot i no ser ràpid en el sentit tradicional, és explosiu en espais reduïts i utilitza el seu físic imponent per dominar tant en el joc aeri com a terra.

EVERY DUSAN VLAHOVIC GOAL WITH JUVENTUS ⚽🔥

El Reial Madrid disposat a reforçar la davantera per les lesions i l'excessiva dependència de Bellingham

Tant a Madrid com a Torí estan a l'expectativa que arribi el mes de gener i s'obri el mercat d'hivern. Dusan Vlahovic podria esdevenir un element important per al conjunt madridista. Des de començament de la temporada de la Sèrie A, el davanter ha anat de més a menys. Després de marcar 4 gols en 6 partits, les seves estadístiques s'han tornat més discretes i ara, després de disputar 16 partits, només ha marcat 5 gols, és a dir 1 sol gol en els darrers 10 partits a la Sèrie A.

El Reial Madrid, conegut pel seu estil de joc ofensiu i dominant, probablement requeriria que Vlahović s'involucri més en la creació de joc i en la combinació amb altres atacants. La seva habilitat per retenir la pilota i la presència física a l'àrea podrien ser crucials en els esquemes ofensius de l'equip. La necessitat de Vlahović de jugar al costat d'un altre davanter podria requerir un ajustament en la formació o estratègia de l'equip per aprofitar-ne al màxim l'impacte. En un sistema 4-3-3, podria necessitar adaptar-se a un rol més solitari a la davantera o desenvolupar una sinergia més gran amb els extrems del Madrid. El serbi tindrà el complicat paper d'aportar més que Joselu per poder tenir més minuts que el 9 espanyol.