Muntatge en què els jugadors del Real Beis celebren un gol, amb una ombra negra al centre amb l'escut del Sevilla

El Betis vol pescar al Sevilla

El club verd-i-blanc pensa en emportar-se a un dels jugadors referència del seu etern rival

El Real Betis està en plena baralla per entrar a llocs europeus. L'equip de Manuel Pellegrini és setè a la taula classificatòria, cosa que el portaria a disputar la propera Conference Legue. Tot i això, la batalla que tindrà per fer-se amb aquesta posició amb el València CF serà frenètica fins a final de la present temporada.

Tot i això, el club verd-i-blanc ja pensa l'any que ve amb la idea que l'equip competeixi en tres competicions diferents. I és que les esperances bètiques de jugar a Europa continuen intactes. Això sí, el club preveu una forta reestructuració molt focalitzada en la línia defensiva i amb alguna sortida com podria ser la del davanter Willian José.

El Real Betis pensa en Rafa Mir

I és que la sortida de l'ariet brasiler podria accelerar les gestions que des de l'Heliòpolis s'està fent per portar el davanter del Sevilla CF Rafa Mir. Mir no està disputant de tots els minuts que li agradarien al Sevilla, i és coneixedor que l'any que ve l'equip no disputarà competició europea.

Rafa Mir ha disputat 15 partits en la present temporada en què tan sols ha pogut aportar 2 gols a l'equip . Amb un fix a dalt com és el marroquí En-Nesyri, el davanter de Cartagena va rotant l'altra posició d'ariet amb el belga Lukébakio. Una situació en què no es troba còmode Rafa Mir.

Cessió amb opció a compra

El que és clar és que si Mir força la seva sortida camí del Benito Villamarín seria en forma de cessió amb opció a una futura compra. Cal recordar que el davanter del Sevilla té contracte amb el club sevillà fins al mes de juny de 2027 .

L'estil de joc de Rafa Mir podria venir molt bé al Betis, que al davanter valencià hi pot trobar un jugador vertical, potent, veloç i amb gran olfacte de gol a les àrees i que tan bons resultats li va arribar a donar a l'Osca , on va explotar , així com en la primera temporada al Sevilla en què va ser capaç d'anotar 13 gols en els 47 partits que va participar.

Rafa Mir || Mejores Goles || SD Huesca

La tornada de Borja Iglesias

A la llarga terna de davanters del Betis cal recordar que el davanter gallec Borja Iglesias podria tornar de la seva cessió al Bayer Leverkusen amb què s'acaba de proclamar campió de la Bundesliga. El davanter gallec no ha tingut especial protagonisme i no ha pogut aportar cap gol a l'equip que dirigeix Xabi Alonso .

Iglesias té contracte amb el Real Betis fins al juny de 2026 , i la seva baixa participació en la present temporada el va portar a sortir en forma de cessió al club teutó. La seva tornada s'espera per d'aquí a 2 mesos, però el seu futur al Benito Villamarín és incert ja que el seu rendiment ha caigut en picat i el club verd-i-blanc manté totes les seves esperances a Rafa Mir pel que fa a la parcel·la ofensiva.