Un jugador de futbol amb la samarreta del PSG està en un estadi amb el logotip del Real Betis a la cantonada superior esquerra.

El Betis vol fitxar el germà de Kylian Mbappé

Els bons números d'Ethan Mbappé a França han aixecat l'interès del Betis

Després de la flamant arribada tan anhelada de Kylian Mbappé al Reial Madrid, després de molts intents frustrats per part de l'entitat blanca que això passés, ara el focus passa a ser el seu germà Ethan.

La injecció de moral i qualitat al Reial Madrid amb l'arribada de l'astre gal ha estat un reclam perquè altres equips també vulguin aconseguir un fitxatge mediàtic. I el Real Betis ho ha volgut aprofitar ben aviat.

El Betis tempteja l'opció de fitxar Ethan Mbappé

Amb 17 anys, el petit dels Mbappé ha generat grans expectatives a França pel seu bon joc quan al desembre haurà de fer els 18 anys. Ethan ja ha aconseguit debutar amb el primer equip del PSG, tot i que el rol principal passa per l'equip filial.

Ethan juga de pivot i interior dret, i juga al filial del PSG. Els seus números aquesta temporada han estat superlatius, ja que en els 21 partits que ha jugat ha estat capaç d'anotar 8 gols i repartir 6 assistències.

El seu gran desplegament físic al centre del camp, abarcant tota la parcel·la ampla, la seva capacitat d'associació i facilitat a la seva faceta destructiva ha cridat l'atenció de molts clubs. I un d'ells el Real Betis, que el veu com una oportunitat immillorable per renovar el centre del camp i dotar de més dinamisme l'equip.

La negativa del PSG

Segons ha informat L'Equipe, malgrat la insistència del Real Betis, el club francès s'ha negat en rodó a cedir la seva jove perla que acaba contracte aquest mes de juny i està pendent de renovar. Segons informa el mateix rotatiu, la intenció d'Ethan és continuar gaudint del futbol a França i no pensar en una hipotètica sortida fins d'aquí a uns anys.

L'Equipe apunta que el Betis, amb l'objectiu de potenciar el seu planter, ha fet un pas endavant per intentar fer un forat al germà de Mbappé al Benito Villamarín amb el cop mediàtic que suposaria. Tant és així que la informació del prestigiós diari gal assenyala que els bètics haurien arribat a fer una oferta al futbolista per integrar-lo al planter verd-i-blanc.

Probable cessió al Lille

L'Equipe finalitzava dient que la porta estava, completament, tancada per al Betis, ja que el PSG està en converses amb el Lille per cedir a Ethan Mbappé. La idea del club parisenc és que el petit dels Mbappé segueixi agafant experiència i rodatge a França per a qui sap en un futur integrar-se a les files d'un gran i d'Europa.

Sense opcions que Ethan Mbappé aterri a l'Heliòpolis, la direcció esportiva del Real Betis no té més remei que mirar cap a altres horitzons per continuar nodrint el seu futbol base de potencials bons jugadors. L'opció Ethan Mbappé s'ha acabat diluint.