Muntatge de Ramon Planes en primer terme amb l'estadi Benito Villamarín de fons

El Real Betis interessat per un futbolista que agradava al Barça

A les oficines del Real Betis ja planifiquen la temporada que ve

El desinterès del Barça per Luis Guilherme és clar, però el Betis manté el seu. I és que el conjunt bètic està a l'expectativa d'aconseguir el fitxatge del brasiler, amb prou feines de 17 anys, per reforçar la seva plantilla i sumar així un jove talent que ha despertat expectació a nivell mundial. Si bé en un primer moment també va ser de l'interès del FC Barcelona, els culers van desistir a iniciar un procés de negociació, i per això els de Pellegrini tenen via lliure.

Actualment, Luis Guilherme milita al Palmeiras. Tot i això, el Reial Betis sap que per ser menor d'edat, el jugador encara no podria arribar a Europa, encara que hi ha una petita acotació. I és que el carioca fa anys al febrer pel que tenen l'opció de fitxar-lo al mercat d'hivern i mantenir-lo cedit al Palmeiras fins a l'estiu -a l'estil del que ha fet el Reial Madrid amb Endrick - o bé esperar-lo a fitxar-lo a el mercat destiu. El futbolista ja té un valor de mercat de 17 milions d'euros segons el portal especialitzat Transfermarkt. Acaba contracte el 30 de juny del 2026 per la qual cosa el seu actual equip no té pressa a vendre i podria treure una xifra més elevada.

El Real Betis a la lluita per fitxar el brasiler

El Real Betis no és l'únic interessat a fitxar el brasiler. Tot i que el Barcelona va desistir, el Manchester United manté els ulls posats en el talent del Palmeiras. I malgrat portar la davantera, hi ha un punt a favor del Betis que pot fer que Guilherme es decanti per jugar a la lliga espanyola.

I és que al capdavall, el Manchester United és un club gran que acull moltes estrelles. Per al brasiler seria complicat sumar minuts - almenys al principi - amb els red devils, de manera que el seu paper a Old Trafford es reduiria amb molta probabilitat a ser suplent. Per això, la proposta del Real Betis pot ser més temptadora: assegura donar minuts al jugador i explotar al màxim el potencial que demostra tenir, una fórmula idèntica a la d'Ez Abde, convençut per Ramon Planes per fitxar pel conjunt andalús.

Com juga Luis Guilherme?

Pel que fa a la seva posició al camp, Luis Guilherme és principalment conegut per la seva habilitat com a migcentre ofensiu, encara que també s'ha exercit com a extrem dret. Aquesta flexibilitat en diferents posicions el fa un actiu valuós per al vostre equip. Amb una estatura d'1,75 metres, combina el físic amb una tècnica impressionant, cosa que li permet ser eficaç tant en la recuperació de la pilota com en la creació d'oportunitats d'atac.

Luis Guilherme - Brazilian Wonderkid | 2023

Tot i la seva curta edat, Luis Guilherme ja ha cridat l'atenció a nivell internacional, sent jugador de la selecció brasilera Sub-20. Tot i això, fins ara, no ha tingut aparicions o gols amb l'equip nacional.