Rafa Nadal durant una entrevista amb Juanma Castaño

La resposta de Rafa Nadal quan li pregunten si serà president del Reial Madrid

Rafa Nadal és un dels noms que sempre sonen com a possible substitut de Florentino Pérez quan deixi el càrrec

Rafa Nadal diu no a la presidència del Reial Madrid! Ara per ara. En una entrevista recentment realitzada al veterà campió espanyol Rafael Nadal a Movistar, se li va preguntar de manera directa si ell es veia com a president del Reial Madrid. El tennista no es va voler mentir a si mateix i als seus fidels seguidors i va deixar clar que no se sent preparat per dirigir un equip com el Reial Madrid, almenys ara per ara.

Un Rafa Nadal molt sincer

Tot i que el tennista va deixar molt clar que és un gran aficionat de l'equip blanc, la veritat és que ell no sap realment si la vida el portarà a ser president de l'equip que segueix des de petit. Nadal va expressar que no està preparat per dirigir un equip de la magnitud del club blanc. "Voldria poder respondre't amb sinceritat, però realment no ho sé” va expressar Nadal davant la pregunta feta pel periodista.

Juanma Castaño va assegurar a continuació: "Encara que no em responguis, ja m'has donat una resposta". Un Nadal una mica sorprès va contestar: "Per què?". El periodista no va dubtar a respondre també amb sinceritat: “Per què et veig la il·lusió”. Davant d'aquesta resposta enganyosa, Rafael Nadal va voler deixar clar el seu missatge: "No estic preparat, ia més tenim el millor president que poguéssim tenir, referint-se a Florentino Pérez".

Una resposta molt diplomàtica que no acaba d'aclarir les coses. Recentment diversos mitjans han informat que seria el mateix Florentino qui beneeixi que Nadal sigui el seu successor quan l'actual president del Reial Madrid decideixi abandonar el càrrec. L'altre nom que sona, amb més bagatge institucional però amb menys carisma, és el d'Emilio Butragueño.

El tennista també opina sobre Kylian Mbappé

Una altra de les preguntes més polèmiques que se li van fer al tennista, va ser sobre la seva opinió sobre el cas Kylian Mbappé i la seva resposta potser no agradi als aficionats blancs. Nadal va deixar clar que estaria encantat que Kylian fitxés pel Reial Madrid. "Kylian mai ha estat obligat a fitxar pel Madrid, entenc que el Reial Madrid està per sobre de tot, però és que Mbappé no tenien cap obligació." 

Nadal, a punt de tornar a les pistes

Rafa Nadal continua recuperant-se de les lesions. Des de fa uns quants anys arrossega problemes al peu que es van agreujar amb una lesió de grau 2 al psoes Iliac de la cama esquerra. El de Manacor no juga des de l'Open d'Austràlia encara que confia tornar el proper any. Amb 37 anys aquesta serà possiblement la seva darrera temporada a les pistes. Nadal ja ho ha donat tot i vol acomiadar-se del públic com cal i com correspon a un campió com ell: a les pistes i competint al màxim per continuar engrandint la seva llegenda.