Jorgen Strand Larsen, jugador del Celta

Quin preu haurà de pagar l'equip que es vulgui emportar a Larsen del Celta?

Els viguesos ja han determinat la taxació de venda de la seva gran referència ofensiva

La temporada del centenari del Celta de Vigo no ha estat la somiada, ni de bon tros. Els viguesos han coquetejat amb massa perill amb el descens i no han estat ni tan sols a prop de tocar metall a la Copa del Rei. Les esperances estaven pels núvols, però res no ha sortit com s'esperava.

Tot i el grisenc curs en què, almenys, han pogut salvar la categoria, ha ressorgit una figura que pot aportar moltes alegries al Celta de Vigo properament. Ja sigui a força de gols o a base de milions. De tot el que és dolent sempre se'n pot treure alguna cosa bona, diuen.

Parlem de Jorgen Strand Larsen, el davanter centre titular dels celestes que ha mostrat un altíssim nivell. Les seves grans prestacions s'han traduït en 13 gols i en haver cridat l'atenció de grans clubs. Ara, sabent que molts directors esportius trucaran als despatxos de Balaídos per intentar fitxar-lo, el Celta ha volgut fixar-li un preu de sortida.

La decisió del Celta amb Larsen

És evident que a Vigo no tenen cap necessitat ni voluntat de vendre a la seva referència ofensiva. No obstant això, són conscients que hi ha clubs de més entitat interessats en ell que poden temptejar-lo i persuadir-lo. I tampoc seria una mala notícia poder ingressar diversos milions d'euros i disposar així de més marge econòmic per emprendre altres operacions.

Per això, encara que la seva clàusula de sortida és de 50 'quilos', els 'celtiñas' es conformaran amb 30, segons ens explica MARCA. La mateixa quantitat, per cert, per la qual van deixar sortir Gabri Veiga l'estiu passat.

|Jørgen Strand Larsen| All 13 goals| 2023-24|

El noruec té contracte fins al 2028 amb el Celta, però a Balaídos han assumit que és pràcticament impossible que compleixi els quatre anys restants. És un ariet jove, 24 anys, adobat, golejador i amb molta projecció. Un caramel per a qualsevol equip, vaja.

A més, alguns rumors apunten que hi ha diversos clubs de la Premier League interessats en ell. I Jorgen Strand Larsen no ha amagat mai que li suscita especial il·lusió jugar a la lliga anglesa. Així, si es confirma la seva sortida, el futbolista vestiria la seva quarta samarreta al futbol professional (Sarpsborg 08, Groningen i Celta), a més de la del filial del Milan i altres equips danesos.

Tot apunta que la seva aventura a Vigo s'acabarà aquest mateix estiu. El noruec va arribar al nord-oest d'Espanya fa dues temporades, després que el Celta pagués més de 12 quilos al Groningen neerlandès. En aquest temps com a celeste, ha pogut anotar 18 gols i repartir 9 assistències en 73 partits, a més de triplicar el seu valor de mercat.