Montage amb l'equip de l'Atlètic de Madrid i una ombra negra a la part esquerra de la imatge

La possible tornada a la porteria de l'Atlètic: Disparitat d'opinions

La porteria matalàs la podria ocupar un antic llogater

El debat sobre el futur de la porteria de l'Atlètic de Madrid és un dels debats més tediosos dels últims mesos. La baixada de rendiment del porter eslovè, Jan Oblak, és més que evident. El porter de l'Atlètic de Madrid no està al nivell de fa tres temporades i això ha portat els dirigents de l'Atlètic de Madrid a prendre una decisió.

El futur d'Oblak estaria lluny del Wanda Metropolità, tot i que l'eslovè va ampliar el contracte fa dos anys fins al juny del 2028 . Aleshores era encara un Oblak reconeixible capaç de donar molts punts al seu equip en moments transcendentals dels partits. Un porter molt fiable sota pals que ha patit una baixada de rendiments les darreres dues campanyes.

El futur d'Oblak i la seva pèrdua de valor

I és que el moment de màxim apogeu del guardià d'objectiu eslovè sembla que ja ha passat, ja que a la temporada 2019/2020 tenia un valor de mercat de 100 milions d'euros i que hauria baixat als 30 milions d'euros que tindria actualment .

L'Atlètic de Madrid busca una venda desesperada de Jan Oblak que es troba a la carpeta de sortides del conjunt madrileny. Als seus 31 anys tot indica que el seu moment àlgid ja ha passat, però el seu futur passaria per dos equips de la Premier que s'hi han interessat, i són el Manchester United i el Chelsea. Tots dos busquen una renovació a la porteria, i més els Blues si aconsegueixen vendre un Petrovic que no donat la talla aquesta campanya.

La tornada de David de Gea

Amb Oblak a la rampa de sortida tot el focus d'atenció està posat en qui serà el seu relleu més immediat. I aquest sembla que pot ser un vell conegut de la porteria matalàs com és el cas de David de Gea. El porter madrileny de 33 anys podria viure el seu segon capítol amb l'Atlètic després de la seva sortida al Manchester United la temporada 2011/2012 on ha estat 12 anys.

David De Gea ● Best Saves Ever|HD

Hi ha una gran disparitat d'opinions sobre si de Gea pot ser el porter més adequat per vestir la samarreta del quadre madrileny una vegada més. Aquesta temporada de Gea ha estat sense equip en el que es va especular en una possible prematura retirada. Però de Gea va deixar l'Atlètic sent internacional espanyol i fa les últimes setmanes que s'entrena amb l'Altrincham FC de la cinquena divisió anglesa.

Un missatge que augura la tornada als terrenys de joc

De Gea ha disputat 84 partits oficials amb l'Atlètic de Madrid i la seva arribada es podria haver accelerat les últimes hores ja que seria una entrada a cost molt baix malgrat els dubtes que planteja el fet que hagi estat un any sense competir.

De Gea fa uns dies va deixar un missatge a les seves xarxes socials on presumptament es podia intuir que la tornada al futbol d'elit del porter madrileny era qüestió de setmanes. Al seu compte d'Instagram va posar una foto en què se'l veia entrenant i en què escrivia: "Ho recordem. Reconstruïm. Tornem més forts" .

De Gea es va criar a l'Atlètic de Madrid on va ingressar quan només tenia 13 anys, un club en què li va servir per catapultar-se en la seva reeixida carrera professional que compta amb una Premier, dues Europa League i una Supercopa d'Europa com el més destacat . Internacional per Espanya des de les categories inferiors, de Gea podria tornar a viure una segona joventut a l'Atlètic de Madrid malgrat les reticències que s'entreveuen des d'alguns sectors del club matalasser