Muntatge amb l'estadi de la Romareda i una ombra negra al centre amb l'escut del RCD Espanyol

Una perla del RCD Espanyol acaba contracte i el Saragossa gairebé el té lligat

Víctor Fernández fa temps que el segueix i el club aragonès podria confirmar el seu fitxatge

El Reial Saragossa va finalitzar la temporada molt lluny dels llocs d'ascens a la Lliga EA Sports. L'arribada de Víctor Fernández a la seva quarta aventura al club aragonès li va donar aire fresc a l'equip i va dissenyar un pla de ruta que ha de servir per situar l'equip en llocs capdavanters la propera campanya.

I és que el tècnic nascut a Saragossa ha demostrat, sobradament, la seva ferma aposta pels joves talents que treu el planter de l'equip de la Romareda. Sense anar més lluny, el club intenta lligar Adrián Liso, que amb 19 anys, l'extrem esquerrà s'ha fet un fix als esquemes de Víctor Fernández des que va agafar les regnes de l'equip al mes de març.

Liso va debutar a la derrota del Saragossa 0 a 1 contra el RCD Espanyol i, a part d'ell, altres joves que han tingut continuïtat a l'equip amb Víctor Fernández són el central Alejandro Francés o el davanter Iván Azón. Però aquests no serien els únics joves amb què el tècnic aragonés compti l'any que ve, ja que el club és molt a prop de lligar un futbolista de l'Espanyol.

Gori Gracia, s'acosta a la Romareda

El talentós centrecampista de 22 anys és un dels anhels del conjunt aragonès per a l'any que ve, segons ha informat Aragón Deportes. El futbolista d'Arenys de Mar acaba contracte aquest mes de juny i podria ser temptat per l'oferta d'un equip que aspira a estar a dalt l'any que ve a la Lliga Hypermotion.

Gori, es va formar al planter de la Damm per passar, posteriorment, al RCD Espanyol en etapa juvenil. Els seus números al filial són més que encomiables, ja que ha disputat 20 partits en què ha anotat un gol i ha donat una assistència. I més, tenint en compte que la temporada va estar molt condicionat per una lesió de lligaments creuats.

Gori - AM - 2002 - Espanyol

I és que l'historial de lesions de Gori preocupa el club aragonès ja que ja ha tingut dues lesions de croats en la seva curta vida esportiva. No en va, el Saragossa continuarà licitant per a un jugador que es pot adaptar molt bé a la posició de volant dreta a l'esquema de Víctor Fernández.

En una posició on tindrà la forta competència de Mikel Mesa, en el interior dret, i que el futbol d'associació de mantenir les línies ben compactes pot afavorir el joc de Gori de moure's bé entre línies i en espais curts. A més, Gori pot oferir la seva privilegiada visió del joc, així com la seva capacitat per posar pilotes a l'espai per a davanters amb molta mordent com Iván Azón.

Víctor Fernández tindrà la darrera paraula

El tècnic aragonès donarà el vistiplau final al fitxatge de Gori Gracia per al Reial Saragossa. Gori arribaria com a agent lliure, però el club aragonès no vol córrer riscos per avaluar si Gori està capacitat per jugar al primer equip.

De fet, Gori compta en el seu haver amb un partit amb el primer equip de l'Espanyol a primera divisió, el que va disputar el 14 d'agost del 2021 davant l'Osasuna. En aquest sentit, Víctor Fernández serà el gran avalador d'un jove futbolista que pot reforçar la zona de tres quarts de camp de l'equip aragonès.