Oriol Romeu i Quique Presó a Montilivi

Oriol Romeu al Girona a l'estiu? Quique Cárcel es pronuncia

El director de futbol de l'elenc gironí comença a contemplar algunes opcions per reforçar la medul·lar

La temporada d'Oriol Romeu no està sent el que el d'Ulldecona esperava quan va signar amb el Barça l'estiu passat. Joan Laporta hi va invertir 3,4 milions d'euros perquè suplís la baixa de Sergio Busquets a la demarcació de centrecampista defensiu. No obstant això, el seu nivell ha decebut Xavi i ara amb prou feines està disposant de minuts.

L'egarenc va començar confiant en ell i Oriol Romeu va disposar de diverses oportunitats per intentar demostrar la seva vàlua al principi de curs. Va ser titular a les primeres set jornades de LaLiga i també va disposar de diversos minuts en les següents. Tot i això, a partir del mes de desembre, tot va canviar, va passar a un segon pla i, de sobte, es va convertir en un futbolista de rotació.

A hores d'ara de la temporada, Oriol Romeu ha disputat 26 partits. Xavi no estava disposat a concedir més comodins al tarragoní i fins i tot el va començar a contemplar com un ferm candidat a abandonar el club el proper mercat estival. Així doncs, tot apunta que el seu segon periple al Barça amb prou feines durarà una temporada.

Oriol Romeu vs Real Madrid | 29/07/2023

El pla del Girona amb Oriol Romeu

Des que es va saber que Oriol Romeu no tenia cabuda al Barça de Xavi, molts rumors van començar a sospitar el retorn al Girona. Allà va ser peça clau el curs passat, on va disputar 34 partits. La majoria, com a titular i de principi a fi.

Aquest estiu va decidir acceptar l'oferta del seu club formatiu, el Barça, però la seva aventura no ha estat gens exitosa. El Girona, sabent això, s'ha interessat a recuperar-lo de cara a la temporada que ve. És evident que el seu centre del camp s'afeblirà aquest estiu i algun dels seus jugadors més importants marxaran a altres equips.

De fet, el fitxatge d'Oriol Romeu ja es va contemplar al mercat hivernal, tal com ho va confirmar el seu director de futbol, Quique Cárcel. “Des del minut un sempre he dit que Oriol és un jugador important, però és al Barça. De poder, hauríem treballat per la tornada, encara que la normativa ho feia impossible”, va confessar.

Oriol Romeu, moneda de canvi en altres operacions

Les tres parts estan condemnades a entendre's a l'estiu perquè tant el jugador com els dos clubs desitgen que es produeixi. A més, hi ha altres operacions actives entre les dues entitats i Oriol Romeu en podria formar part.

Per exemple, al Barça hi ha interès a fitxar Aleix García. Mentrestant, per altra banda, el Girona té la voluntat d'estendre l'estada a Montilivi de dos jugadors cedits pels blaugranes, Eric García i Pablo Torre. Amb tot, doncs, s'acosta un estiu amb converses constants entre dos clubs amb una esplèndida relació institucional .