Jugadors del Cadis CF celebrant un gol amb l'escut de l'equip a la cantonada superior dreta i una silueta fosca en primer pla.

Ja és oficial: El Cadis anuncia una renovació important

El club gadità s'assegura una de les peces fonamentals a l'equip

El Cadis ja està preparant la tornada a la Lliga EA Sports per a la temporada que ve. No només al capítol d'altes s'està centrant la direcció esportiva que, on ja s'ha confirmat l'arribada de Javier Ontiveros, o les maniobres que està fent el club per portar 'Pejiño' de la UD Las Palmas.

I és que pel que fa a la continuïtat de les peces clau del vaixell groc s'està posant el focus les últimes hores, i un ja ha arribat a bon port al Nuevo Mirandilla.

Rubén Alcaraz, renova fins al 2026

El centrecampista de 33 anys ha arribat a un acord amb l'entitat andalusa, on es preveu la possibilitat d'ampliar el contracte fins al 2027, segons ha anunciat el club en el seu web oficial. Alcaraz és un dels futbolistes clau al centre del camp de l'equip groc, donant molta consistència en defensa, a més d'una bona sortida de pilota en fases de desplegament.

Aquesta temporada ha estat un dels fixos a l'onze titular de Mauricio Pellegrino, amb el qual va jugar 33 partits, anotant 3 gols i donant 1 assistència. El migcampista català va arribar el gener del 2022 cedit pel Reial Valladolid i que va concretar el traspàs l'1 de juny del mateix any.

En totes aquestes temporades, Alcaraz ha estat el timó del Cadis havent disputat 81, anotant 8 gols i acumulant més de 6.200 minuts amb l'elàstica grog .

Alcaraz, i els seus números de rècord

El Cadis, pràcticament, s'assegura que Alcaraz es retiri amb 36 anys quan venci el contracte amb el club. Ja és un dels vaixells insígnia del Nuevo Mirandilla i, en aquest sentit, El club aposta per la continuïtat de Rubén Alcaraz i el futbolista, és el líder del centre del camp.

Accepta el repte de quedar-se a Segona amb l'aspiració de posar el seu granet de sorra per tornar el Cadis CF a primera divisió. Els seus números són notables, ja que la temporada que acaba d'acabar el barceloní es va convertir en el membre de la plantilla que més partits va disputar des de l'onze inicial, amb un total de 36 partits. A més de ser el que va sumar més minuts sobre el terreny de joc, amb un total de 3.141.

Alcaraz va ser un fix a les alineacions tant de Sergio González com de Mauricio Pellegrino i, tot apunta, que seguirà sent l'home fort en els plans d'un Paco López que li agrada la pressió en bloc baix i on Alcaraz es troba a la salsa . A més de la seva capacitat de replegament ràpid després de pèrdua que li pot donar un plus al'equip gadità la temporada que ve en segona. Aquest és un dels punts febles dels equips de Paco López, i que podeu trobar a Alcaraz la solució per neutralitzar aquest handicap i portar l'equip pel camí de l'èxit.