Jugadors de futbol celebrant un gol amb una imatge d'una dona amb biquini en un cercle vermell superposada.

FOTOS: Qui és la nòvia de Fermín, futbolista del Barça?

Descobrim qui és la mitjana taronja d'un dels migcampistes amb més futur del FC Barcelona

Fermín López ha estat un dels grans fitxatges que ha fet aquesta temporada el Barça. Sens dubte que el migcampista del Campillo ha quallat una molt bona temporada entrant com a revulsiu, a la major part de partits, a les segones parts.

Fermín ha disputat 42 partits amb l'elàstica culer, en què ha anotat 11 gols i ha donat una assistència. El futbolista andalús és considerat, als seus 21 anys, com un dels jugadors de més projecció que té el club blaugrana. Fermín, va arribar de la cessió al Linares Deportivo, i té contracte amb el Barça fins al juny del 2027.

Però si la part futbolística de Fermín López és arxiconeguda pels aficionats culers, no tant pel que fa a la seva actual parella.

Berta Gallardo, la nòvia de Fermín López

La jove sevillana té el cor robat al migcampista blaugrana. A Berta i Fermín se'ls ha pogut veure junts ara que el futbolista està concentrat amb la selecció a l'Eurocopa d'Alemanya. I on Berta no perd cap detall seguint els partits des de la grada i posant likes a totes les publicacions que fa el seu nòvio a les xarxes socials.

Berta tampoc no es perd cap dels partits de Fermín amb el Barça. Aquesta temporada se l'ha pogut veure a la zona VIP del Lluís Companys recolzant l'equip del seu xicot. Berta és una assídua de les xarxes socials. I posa en diferents poses, per la capital andalusa, i que puja a Tik Tok i Instagram.

Uns dies per relaxar-se

Quan acabi la participació de Fermín López a l'Eurocopa, tindrà unes setmanes de vacances abans de reincorporar-se a la pretemporada del FC Barcelona. Serà sens dubte el moment més esperat per a la parella per poder gaudir d'uns dies intensos junts.

Berta, que és llicenciada en Dret, no ha donat cap mostra de timidesa en ser enxampada amb Fermín. De fet, ella no amaga el romanç amb el migcampista blaugrana, fins al punt que la pròpia Berta exclamava: "Jo estic casada", referint-se que el seu compromís és seriós, un romanç de debò.

No oficial però sí oficiós. La relació entre Fermín López i Berta Gallardo, que sempre ha volgut mantenir un perfil baix, va de debò. Els més fans del culer aviat es van adonar que entre tots dos hi havia amor, se segueixen per la xarxa, es donen diversos likes i, en el mateix perfil, podem veure com publicaven la seva escapada per la Ciutat Comtal. Se'ls va poder veure en el seu partit de la Selecció espanyola a la grada, recolzant el jove futbolista de 21 anys. Una relació que enamora la parròquia culer i que promet tenir un futur molt fructífer per als dos joves andalusos.