Muntatge amb l'estadi de la Romareda, una ombra negra al centre de la imatge amb l'escut del Reial Saragossa

Nou candidat a la porteria del Saragossa

El club aragonès ja ha iniciat negociacions per a l'arribada d'un porter

El Reial Saragossa busca assegurar un projecte sòlid i convincent entorn de Víctor Fernández, que pugui tornar el club a primera divisió després del descens als inferns de segona la temporada 2012/2013.

I és que Víctor Fernández viu la seva quarta aventura com a tècnic del club aragonès, a qui va portar a fregar la glòria el 2006 classificant-ho per a Europa. Queden lluny aquells anys de somni d'un Saragossa que ja està pensant la temporada que ve. I un dels objectius principals és la porteria.

Joan Femenias, objectiu del Reial Saragossa

El porter de Manacor, de 27 anys, acaba contracte aquest mes de juny i, segons fonts d'El Periódico d'Aragó, el club aragonès ja hauria començat a negociar amb el porter granota. L'arribada de Femenias seria a petició expressa de l'entrenador Víctor Fernández.

I és que el Saragossa vol remodelar la porteria per al proper curs. Tant Poussin i Rebollo no compten als plans de Víctor Fernández. Mentre que Edgar Badía, que ha disputat 18 partits, ha tornat a l'Elx. En aquesta tessitura, només queda Cristian Álvarez, amb un any més de contracte, podria quedar relegat a un rol secundari després d'una temporada frenada per les lesions musculars.

Real Oviedo: Mejores Paradas de Joan Femenías (2021-22)

Femenies seria una renovació per a la porteria aragonesa, que arribaria a cost 0, després d'una temporada que ha viscut a l'ombra d'Andrés Fernández al Levante UD. Femenies va començar sent titular la temporada, però la derrota estrepitosa contra l'Espanyol per 1 a 4 el va enviar a la banqueta. Femenies ha disputat 9 partits en què ha encaixat 16 gols i ha deixat la porteria a 0 en dues ocasions aquest any .

Un porter amb envergadura per al Saragossa

Femenias destaca pel seu 1,90 d'alçada, i el poder aeri que atresora i que és molt demandat en la categoria de plata del futbol espanyol. A més, el porter balear té bons reflexos sota pals i té una bona sortida de pilota amb els peus, cosa que el fa molt atractiu per a l'estil de joc de Víctor Fernández.

En el format de joc del tècnic de Saragossa té molta importància la construcció de la jugada des de la porteria, i Femenias compliria els requisits que demana l'estil de joc de Víctor Fernández. El porter és qui inicia l'acció amb els defenses oberts per a la recepció inicial, perquè després puguin dividir en enllaçar amb la línia de mitjans.

Altres ofertes que competeixen amb el Reial Saragossa

Però l'arribada de Femenines a la capital d'Aragó no serà fàcil, ja que, segons el mateix Diario de Aragón, Femenias tindria sobre la taula altres ofertes atractives per jugar la temporada següent .

Aquestes fonts apunten a clubs com l'Albacete, el Cartagena, i l'Aris de Salònica estarien a la llista de candidats per aconseguir els serveis del porter de Manacor. Femenies, des d'un primer moment, ha declarat que la seva intenció és quedar-se a Espanya i ha deixat clar que la proposta del Reial Saragossa seria la més atractiva en aquests moments.