Un jugador del RCD Espanyol apareix al centre de la imatge, amb l?escut del València C.F. a l'esquerra i l'escut del Getafe C.F. a la dreta, tots dos acompanyats de signes d'interrogació.

No només Getafe i València: 4 equips més volen Martin Braithwaite

Se sumen dos equips més a l'interès pel davanter del RCD Espanyol, Martin Braithwaite

El davanter danès Martin Braithwaite, actualment a l'Espanyol, ha despertat un interès notable en el mercat de fitxatges. Tot i que els rumors del seu possible traspàs al Getafe o València han acaparat titulars, quatre equips més també han mostrat un fort desig d'incorporar-lo a les seves files. Aquest interès no és casualitat, atès l'exercici de Braithwaite a la temporada 2023/2024, on ha demostrat ser un davanter versàtil i efectiu.

Martin Braithwaite ha estat un pilar fonamental per a l'Espanyol, anotant 22 gols aquesta campanya, sent el pitxitxi de la Lliga Hypermotion, i mostrant una capacitat d'adaptació notable en diferents situacions de joc.

Amb una situació contractual que el posa al focus de múltiples equips, el seu futur sembla estar lluny de Barcelona, on actualment milita amb l'Espanyol. El seu rendiment ha estat consistent, cosa que li ha valgut l'atenció de diversos clubs no només a la Lliga, sinó també en altres lligues europees. El seu contracte venç el juny de 2025 i el seu preu de mercat ronda els 3 milions d'euros. Una quantitat més que assequible per a qualsevol club.

Getafe i València, no estan sols a la licitació per Braithwaite

Entre els equips interessats a més del Getafe i València, segons ha pogut saber fichajes.net, hi ha clubs com el PAOK de Salònica, Leicester City, Southampton i Everton. En aquest sentit, el PAOK, equip de la Superlliga grega, ha vist a Braithwaite una oportunitat per reforçar el seu atac i competir a la Champions League, una proposta que sens dubte sedueix qualsevol jugador amb ambicions d'alt nivell. D'altra banda, els equips de la Premier League com Leicester, Southampton i Everton busquen aprofitar l'experiència i les habilitats del danès per enfortir les seves respectives plantilles.

El Getafe, busca el reemplaçament de Mason Greenwood

El Getafe, segons fonts del diari AS, està buscant un davanter que pugui aportar la contundència necessària per seguir en la bona dinàmica que ha obtingut la passada temporada on l'equip madrileny no ha patit per les posicions de descens. En aquest sentit,  Martin Braithwaite es presenta com una opció ideal per mantenir el nivell de l'equip, donada la seva capacitat per adaptar-se ràpidament i la seva experiència a la lliga. Pel que fa al València, l'equip està en un procés de reconstrucció i busca recuperar un lloc a l'elit del futbol espanyol. La incorporació d‟un davanter amb la trajectòria i el talent de Braithwaite podria ser un pas significatiu en aquesta direcció.

L'Espanyol no té gaires esperances en la continuïtat del davanter escandinau

L'Espanyol, conscient de l'interès que Martin Braithwaite ha generat, segons pericos.es, es prepara per negociar la sortida de la millor manera possible. El club català busca maximitzar els beneficis del traspàs, entenent que la demanda pel davanter pot portar a una licitació entre els interessats. Amb l'obertura del mercat de fitxatges, la situació de Braithwaite es converteix en un dels temes més candents de l'estiu.

Martin Braithwaite no només és al punt de mira de Getafe i València, sinó que 4 equips més volen Martin Braithwaite, demostrant l'alt valor que el davanter danès té al mercat actual. El seu futur a l'Espanyol sembla cada cop més incert, i la temporada que ve podria se'l podria veure defensant els colors d'un nou club, sempre a punt per aportar el seu talent i experiència.