Una dona amb una brusa blanca i un home amb vestit i corbata somriuen en una imatge composta.

Dos moviments de Joan Laporta deixen en ridícul Danae Boronat

La periodista esportiva qüestionava el paper del president en algunes seccions del club

Els aficionats del FC Barcelona poden estar orgullosos de l'equip femení de futbol. Moltes vegades i, cal dir-ho, de manera injusta, s'assumeix que el Barça només és l'equip masculí de futbol, però el Barça és molt més que això. Per això la frase "som més que un club" . El Barça són les seccions, el bàsquet, l'handbol, l'hoquei patins i el futbol sala.

També les seccions no professionals, que tot i ser més desconegudes pel públic general, formen part del club. Estem parlant d'atletisme, patinatge artístic, rugbi, hoquei herba, hoquei gel, volleybol, futbol platja i bàsquet amb cadira de rodes. Totes mereixen el mateix respecte que el futbol encara que els mitjans de comunicació tradicionals no li donin tanta cobertura.

El futbol femení és la disciplina que està donant més alegries als culers . Fa goig veure jugar les noies a l'estadi Johann Cruyff amb la seva filosofia Barça. Les jugadores de Jonathan Giárldez han aconseguit el triplet (Copa, Lliga i Champions) i continuen acumulant èxits temporada rere temporada.

Futur del FC Barcelona femení

Amb la sortida de Jonathan Giráldez com a entrenador, el club ha pensat en Pere Romeu. Serà l'entrenador i el capità del vaixell per dirigir un vestidor que comptarà, com a mínim, amb dues cares noves. Kika Nazareth i Ewa Pajor. Són excel·lents jugadores que vénen per ajudar l'equip i gràcies a una gran inversió per part del club.

La primera, prove del Benfica, on ha jugat des del 2018. També és internacional absoluta per Portugal i destaca per la seva capacitat golejadora, a més de donar moltes assistències. Pajor també juga com a davantera i és internacional per Polònia. Procedeix del Wolsgburg, l'altre gran equip europeu, on ha jugat des del 2015 fins a l'actualitat. Va començar la seva carrera al Medyk Konin (2011-2015).

Crítiques a alguns periodistes esportius

Els aficionats del Barça són conscients que el club està fent una gran feina. En aquest sentit, després de conèixer-se el fitxatge d'aquestes dues jugadores, han aparegut comentaris dirigits a periodistes esportives com Danae Boronat, que criticava durament Joan Laporta i pronosticava la desaparició del futbol femení.

Danae Boronat sempre s'ha dedicat al món de l'esport i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació com Movistar+, Onda Cero, Ràdio Nacional d'Espanya, La Vanguardia, TV3, Rac1, entre d'altres. Va ser la primera dona que va narrar un partit de futbol femení que es va emetre en obert per televisió, en concret, entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla FC. També va ser la primera a narrar partits de la Selecció Espanyola. Va ser el 2019, juntament amb Sara Giménez León.