Dues persones, una amb samarreta negra i una altra amb samarreta groga, conversen en un camp de futbol.

El motiu pel qual Hansi Flick va reservar Ansu Fati contra el Getafe

El '10' del Barça no va tenir minuts ahir, encara que hi ha una explicació

La victòria del FC Barcelona al partit d'ahir contra el Getafe FC va ser més que patida, amb un triomf per la mínima d'1-0 que allarga la ratxa. En total ja són 7 victòries en 7 partits per al conjunt d'Hansi Flick, aquesta vegada de forma més discreta, sense repetir les golejades recents per part de l'equip. I és que davant tenien un equip sempre curiós i incòmode com és el Getafe de Bordalás, que ahir va tornar a demostrar com practiquen l''antifutbol' per a molta gent.

Les estadístiques del matx van ser més que impactants, ja que el Barça va tenir un total del 78% de la possessió, mentre que els blaus tan sols van tenir un 22% de la pilota. A més, en 90 minuts només van ser capaços de tirar una vegada a porteria, encara que van disposar d'ocasions clares per empatar el matx al desenllaç, amb una ocasió de Mayoral. Tot i això, van tornar a mostrar el seu joc brut, amb un total de 15 faltes, fet que explicaria algun dels moviments que va decidir prendre Flick.

El motiu de la suplència d'Ansu

Ahir el dia semblava un partit perfecte per fer rotacions a l'onze, amb una gran càrrega de partits que ha vingut i ve properament a Lliga i Champions. Tot i això, Hansi Flick va optar per repetir la titularitat de diversos futbolistes com Lamine Yamal, Jules Koundé o Robert Lewandowski. Molts aficionats esperaven veure per fi Ansu Fati en acció, però tenia a veure com el tècnic alemany preferia seguir-lo tenint a la banqueta.

Jugador de futbol amb samarreta d´entrenament del FC Barcelona i logo de Spotify
Ansu Fati en un entrenament | Víctor Salgado - FC Barcelona, FC Barcelona

Tot i que això no va ser entès per molts, hi ha una clara intenció darrere de la seva suplència, i que no acabés disputant minuts. Aquest usuari a X (Twitter) ens ho explicava perfectament a través d'un tuit que resumeix el motiu de la manca de minuts del 10 del FC Barcelona. "Per cert gràcies Flick per no ficar avui Ansu Fati en el context de merda que hi havia al camp", escrivia l'usuari 'elitelliZN'.

Com hem dit, el Getafe de Bordalás va tornar a repartir de valent, i jugadors com Marc Casadó o Lamine Yamal van acabar diverses vegades a terra per dures entrades. Així doncs, és comprensible que Hansi Flick no volgués posar Ansu Fati al terreny de joc, coneixent de la seva fragilitat i que encara necessita evolucionar partit a partit. Cal paciència amb el jugador del planter blaugrana, i Flick vol veure'l evolucionar a poc a poc per no haver de lamentar una recaiguda.

Dissabte que ve, el conjunt català té un partit complicat al Sadar davant l'Osasuna, i n'hi ha que podríem veure Ansu Fati en un estadi molt especial per a ell. I és que a Pamplona va ser on va marcar el seu primer gol amb el FC Barcelona amb tan sols 16 anys, ja fa unes quantes temporades.