Un jugador del FC Barcelona celebrant a l'estadi amb l'escut del club a la cantonada superior esquerra i una figura a l'ombra al seu costat.

Jugarà amb Lamine Yamal després de confirmar el Barça que estarà al primer equip

Un altre dels talents de La Masia compartirà vestuari amb Lamine Yamal

El FC Barcelona segueix apostant pel gran talent que emana del seu planter, sent una de les més prolíferes del món sense cap mena de dubte. Amb la irrupció de Lamine Yamal i Pau Cubarsí aquesta temporada passada, i les aparicions de joves del filial com Héctor Fort i Marc Guiu, que han deixat molt bona impressió, el club blaugrana té el seu millor mercat de fitxatges a casa.

La temporada que ve sembla complicada en quant a grans fitxatges pels problemes econòmics que està travessant el club català que, a més, s'ha de cenyir a la norma 1/1. És per això que la direcció esportiva està mirant amb molt bons ulls les opcions que li pot oferir la plantilla que dirigeix Rafa Márquez, i que està a un partit de pujar a la Lliga Hypermotion. Als noms ja citats, ja se'n pot unir un més: Marc Casadó.

Marc Casadó, formarà part del primer equip

Als 20 anys, el centrecampista de Sant Pere de Vilamajor s'ha fet un fix a l'onze titular de Rafa Márquez. Va arribar al planter del Barça el 2016 amb només 13 anys, i el seu ascens ha estat meteòric. Capità amb el juvenil A, va ajudar el seu equip a guanyar la Copa de Campions de la temporada 2020/2021. Casadó, segons ha informat Futbol Total a través de Víctor Navarro, serà a tots els efectes futbolista del primer equip el proper any.

Marc Casadó ha cremat etapes a una velocitat supersònica. Va debutar amb el Barça Atlètic el 27 d'agost del 2022, i va arribar a debutar amb el primer equip l'1 de novembre del mateix any a la victòria per 2 a 4 en la Champions League davant el Viktoria Pilsen txec.

Ampliació de contracte fins al 2028

El club blaugrana s'ha afanyat a assegurar el jove centrecampista culer, ja que el seu contracte expirava el juny del 2024, i se li ha fet una ampliació fins a l'any 2028 . Amb aquesta maniobra, el Barça s'assegura tenir un migcentre de moltes garanties. Casadó és un geni en el joc posicional del Barça, donant molta sortida de pilota i connexió amb els interiors, a més de guanyar la majoria dels duels en fases de replegament a la seva faceta de destrucció del joc .

El Barça té a Casadó un futur 5, que aquest any no ha trobat a la figura d'Oriol Romeu i que, des de la marxa de Sergio Busquets, no hi ha hagut cap futbolista que s'hagi fet un fix en aquesta posici . Ara la pel·lícula podria canviar, i Hansi Flick podria tenir un altre fitxatge a cost 0 que pugui emular la figura del mític centrecampista de Badia del Vallès.

Satisfacció de Marc Casadó

El migcampista català no va amagar la seva felicitat per formar part del primer equip del Barça, ja que Casadó va reconèixer recentment els canals oficials del club que: "És pel que porto lluitant des de petit. És el somni que tenia de petit. Estic súpercontent. Recordo en aquests moments el suport de la família, els amics. No és fàcil, aquí sempre hi ha els millors, una competència brutal. ha fet créixer i espero acabar-la amb un ascens diumenge”.

El Barça, mancant que arribin els primers fitxatges, s'està assegurant les joves promeses, ja que ja ho ha fet amb Lamine Yamal, Pau Cubarsí, Héctor Fort i ara Marc Casadó. I la feina seguirà amb les renovacions d'altres joves talents com són Marc Guiu i Unai Hernández .