Joao FCB

Jose Mourinho pot ajudar l'Atlètic de Madrid asolucionar el gran problema

Joao Felix té la porta oberta de l'equip matalasser i s'espera que abandoni l'equip després de l'Eurocopa

Comença l'Eurocopa, aires nous, continuïtat i ganes de demostrar en alguns casos que la temporada pot acabar millor. En el cas de Joao Félix, el torneig ha començat tal com ha acabat la temporada: sense importància. Per si no n'hi hagués prou, Roberto Martínez l'ha deixat literalment sense minuts a l'estrena de Portugal.

Els lusitans es van imposar per 2-1 davant la selecció de República Txeca, amb molt de patiment en els descomptes. Francisco Conceição va ser l'autor del gol de la victòria de la selecció portuguesa a l'inici de l'Eurocopa.

L'Atlètic té la lleu esperança que Joao Félix remunti al torneig de seleccions, encara que l'inici no ha pogut ser pitjor.

Mourinho pot ser l'aliat

Als despatxos del Civitas Metropolità, ja són conscients que el jugador lusità donarà pèrdues i és impossible recuperar la inversió feta. La cessió al FC Barcelona segueix a sobre de la taula, mentre que Jorge Mendes intenta obrir altres vies, com el Fenerbahçe, on té un aliat. L'aliat seria José Mourinho, un entrenador que sempre ha estat vinculat al superagent i en què confiaria per recuperar la millor versió de Joao Félix al futbol europeu.

L'opció del Fenerbahçe no acaba de convèncer Joao, malgrat que li agradaria treballar amb José Mourinho, un dels seus ídols. L'entrenador pot ser la solució als problemes de maduresa esportiva que sempre ha mostrat el de Viseu. Al Barça tampoc no es descarta res, però els culers que volen comptar amb el portuguès, per decisió de Joan Laporta, no s'han tornat a dirigir a l'Atlètic de Madrid.

Contracte fins al 2029

Ara com ara, les coses estan clares: Joao Félix té contracte amb l'Atlètic de Madrid fins al 2029 i, quan finalitzi la seva participació amb Portugal, ha de tornar amb Simeone. L'entrenador té decidit no comptar amb l'ex del Benfica i el jugador tampoc vol tornar amb el tècnic argentí. L'etapa del lusità està acabada, tret d'un canvi molt dràstic d'alguna de les parts, que no sembla que es pugui produir.

L'equip matalasser espera rebre ofertes i poder liquidar d'una vegada l'assumpte del crac portuguès, mentre que Joao només pensa seguir de blaugrana. Vol estar amb Hansi Flick i creu que l'alemany, que li va demanar per al Bayern, en pot treure la millor versió.

Joao somia en blaugrana

No li espanta la competència, confia en les seves possibilitats i és feliç a la Ciutat Comtal, Barcelona és una ciutat ideal per a ell. S'ha deixat veure moltes vegades pel Palau Blaugrana veient bàsquet, hoquei o handbol. És un fan de tots els esports i de les disciplines blaugranes, i compleix un somni estant al FC Barcelona.

Joao ha demanat a Mendes que faci tot el possible per aconseguir la seva continuïtat, però només passa per un acord que avui entre Atlètic i Barça està llunyà. Els blanc-i-vermells no volen deixar-lo anar cedit un altre any sense compra obligatòria. Mentrestant, Joan Laporta té clar que el ritme de la negociació el porten els culers.