Muntatge de Xabi Alonso amb el camp del Bayer Leverkusen de fons i un cercle difuminat a dalt a la dreta

L'interès de Xabi Alonso per un crac del Barça

El tècnic donostiarra aposta fermament per un dels joves talents blaugranes

El Bayer Leverkusen de Xabi Alonso es va coronar el cap de setmana passat amb la consecució de la primera Bundesliga de la seva història traient-li 16 punts al Bayern Munic mancant 5 jornades i posant fi al regnat dels bavaresos a la competició domèstica.

El jove tècnic donostiarra, amb tan sols 42 anys, ha sorprès tothom armant un equip amb molta qualitat i que ha sabut treure els partits amb gran solvència . Però ara en el que pensa Xabi Alonso és poder competir en la màxima competició continental i no perdre gaires efectius de la seva plantilla actual. Per aquest motiu, el tècnic basc ja s'hauria fixat en alguns futbolistes per reforçar la plantilla.

I és que Xabi Alonso ha fet història amb el Bayer Leverkusen guanyant per primera vegada un títol de lliga per a un club amb gairebé 120 anys d'història , que només tenia a les vitrines una Copa d'Alemanya de la temporada 1992/1993, i es converteix al 14è club a guanyar la Bundesliga alemanya.

Xabi Alonso aposta per Fermín López

L'entrenador del Bayer Leverkusen s'hauria fixat al jove centrecampista del Barça, que veient l'overbooking de jugadors que té el Barça a la parcel·la del centre del camp, es podria veure relegat a partir des de la banqueta i entrar a les rotacions de l'equip.

Fermin Lopez 2024 - Amazing Skills, Goals & Assists

Per la seva banda, Xabi Alonso li oferiria estabilitat i protagonisme, cosa que podria temptar el jove jugador andalús per fer el salt a Alemanya. Fermín ha disputat 24 partits en què ha anotat 6 gols i ha donat una assistència . Números que ho avalen com un migcampista de moltes garanties i que des del club teutó es valora seriosament.

Possible cessió de Fermín López

El Barça no vol perdre la pista tan ràpid a Fermín, sabent que és un jugador amb molt de recorregut encara per davant, i l'opció d'una cessió perquè es foguegi en una gran lliga i a la Champions, es veuria amb molt bons ulls des de Can Barça .

En el cas d'un possible traspàs, el preu en què es taxaria el jugador estaria al voltant dels 25 milions d'euros . Fermín té contracte en vigor amb el Barça fins al juny del 2027 . De manera que l'opció de cessió es veia com la més viable ara mateix.

Femín compleix tots els requisits que necessita Xabi Alonso per al seu equip. Un jugador dinàmic, amb molta capacitat de treball defensiu i, alhora, amb molta facilitat per associar-se amb els jugadors de dalt ja sigui donant assistències com explotant el seu bon copejament i arribada de segona línia, un estil de joc que s'adaptaria les mil meravelles a l'esquema de joc que proposa Xavi Alonso al Bayer Leverkusen.