Muntatge amb Joao Cancelo, un emotic enfadat a dalt al centre i un cercle on apareix Pau Cubarsí a dalt a la dreta

Indignació d'aficionats culers a Twitter pel lleig gest de Cancelo a Cubarsí

El portuguès recrimina amb males maneres a Cubarsí els gols del Madrid durant el Clàssic d'ahir

Toca córrer un espès vel després de la derrota del Barça contra el Reial Madrid per 3 gols a 2 al Santiago Bernabéu. Tot i que el Barça va competir a un bon nivell durant els 90 minuts, al final els petits detalls en forma d'errors els va acabar castigant el Reial Madrid.

Els merengues treuen 11 punts d'avantatge al Barça quan només resten 6 jornades per a la finalització de la lliga regular. Els de Xavi Hernández tenen l'única missió de quedar segons, ara mateix treuen 2 punts a Girona que és tercer, si volen estar l'any que disputa la Supercopa d'Espanya.

Lleig gest de Cancelo i tensió durant el matx

Durant el partit es van viure alguns moments de tensió com la reprimenda que li va fer Cancelo a Cubarsí donant-li la culpa al primer gol del Madrid . L'acció va venir precedida per un error del lusità que es va confiar en el marcatge a Lucas Vázquez i que el lateral gallec va aconseguir sortejar-lo i endinsar-se a l'àrea on va xocar amb el peu de Cubarsí i en què l'àrbitre del partit, Soto Grande, va decretar la pena màxima.

El penal era molt rigorós ja que Lucas Vázquez també va posar de la seva part per topar amb la cama de Cubarsí que va acabar manant Vinicius als 11 metres i que el brasiler no va fallar per posar l'empat a 1 després del primer gol de Christensen que va donar avantatge al FC Barcelona. El gest de Cancelo recriminant la decisió a Cubarsí va ser un dels gestos més lletjos que es van veure al partit. Uns gestos que van indignar els aficionats culers a les xarxes socials que van mostrar el seu descontent per aquests lletjos gestos després que la jugada naixés d'un error a la marca del lateral portuguès.

El segon gol, un altre error de Cancelo

I és que el Barça va saber refer-se de l'empat avançant-se una altra vegada amb el gol de Fermín al minut 69 després d'una bona acció d'un molt participatiu Lamine Yamal. Però l'alegria va durar poc perquè 4 minuts després, i després d'un error a la marca de Cancel va deixar sol Lucas Vázquez per anotar el 2 a 2 . Dos errors més del portuguès com ja va passar en el partit de tornada amb el PSG de Champions League que van condemnar el Barça. Cancelo va tornar a excusar-se culpant Cubarsí i Ter Stegen.

Per contra, ningú va anar a recriminar-li a Cancelo l'error que va propiciar el gol, i menys Cubarsí que va tornar a estar a un gran nivell anul·lant jugadors com Bellingham que van estar força inoperants durant el partit. Ja amb el Barça bolcat a l'atac va venir una contra del Reial Madrid que va finalitzar l'anglès al minut 90 i que van dinamitar qualsevol esperança culer per continuar somiant amb el títol de Lliga.

Xavi Hernández i els seus mals números amb el Reial Madrid

Ahir Xavi va estar vivint el seu últim Clàssic com a entrenador del Barça. Els números l'egarenc com a entrenador del Barça difereixen molt dels registres que té com a entrenador on acumula un dels pitjors números quant a derrotes sofertes davant l'etern rival.

Xavi és el segon entrenador en 122 anys d'història dels clàssics que perd 4 partits oficials consecutius contra el Reial Madrid . El primer va ser Patrick O'Connell entre el 1935 i el 1940. Els partits que ha encadenat derrota Xavi són: Barça 0-4 Madrid (05/04/2023), Barça 1-2 Madrid (28/10/2023) Madrid 4-1 Barįa (14/012024) Madrid 3-2 Barįa (21/04/2024). Una dinàmica insòlita a Can Barça i que el nou entrenador del conjunt culer tindrà la missió de revertir-la si no es vol quedar en un any en blanc com aquest.