Vestuari del Girona FC amb Joan Laporta al costat

[FOTO]: El Girona fa “un Laporta” a Madrid

El Girona FC visita el Santiago BernaNadó a la recerca del liderat

El 8 de març del 2021, en plena pandèmia del Covid19, es van celebrar eleccions a la presidència del FC Barcelona. Joan Laporta es va imposar a Víctor Font i a Toni Freixa. Els aficionats van donar confiança a la candidatura més rupturista i amb més diferències esportives i institucionals respecte a l'anterior mandat de Josep Maria Bartomeu que, per a molts, és considerat el pitjor president de la història del club blaugrana amb Joan Gaspart.

Laporta va construir un equip potent amb grans noms com Rafa Yuste, Mateu Alemany i Jordi Cruyff (aquests dos ja no són al seu organigrama) i va prometre grans èxits com els viscuts durant l'època de Pep Guardiola. A finals del 2021, coincidint amb la visita del FC Barcelona al Reial Madrid, Laporta va penjar una lona d'enormes dimensions de la façana d'un edifici situat en un carrer cèntric de la capital. "Ganes de tornar a veure-us" , deia.

El Girona FC ha volgut emular la mateixa acció i, a través del seu patrocinador Marlex, ha fet el mateix en un carrer cèntric de Madrid. "Quan el currículum no ho és tot" , diu el lema, que no pot ser més encertat. Marlex és una empresa de recursos humans que presta la seva col·laboració amb altres empreses per aconseguir feines. Aquest Girona ocupa ara la segona posició de la Lliga i està exhibint el millor joc del campionat amb jugadors que, a priori, no tenien la qualitat per ser-hi.

El tweet ha estat publicat pel perfil oficial del club i s'ha fet viral a les xarxes socials, aconseguint moltes reaccions i comentaris a favor i en contra de l'auge del conjunt català. Els aficionats del Reial Madrid han posat èmfasi en la pertinença del Girona al City Football Group una cosa que, consideren, explica l'èxit. Altres han destacat que el club gironí pertany a aquest grup des de fa anys i que la plantilla aquest any és pràcticament la mateixa que la de l'any passat.

Temporada històrica del Girona FC

El Girona FC va recuperar la Primera Divisió la temporada passada i va aconseguir una posició tranquil·la a la classificació amb 49 punts. Això d'aquest curs és tal bogeria que ara, amb 23 jornades, ja s'ha superat aquesta xifra. Els de Michel Sánchez porten 56 punts, repartits en 17 victòries, 5 empats i 1 derrota.