Dos homes a primer pla amb un estadi ple de fons, un escut del Sevilla FC i un marcador que mostra un partit de quarts de final.

García Pimienta i Víctor Orta no es posen d'acord en un fitxatge per al Sevilla

El nou tècnic Sevilla i el director esportiu mantenen diferències sobre una possible incorporació

El Sevilla FC ve d'una temporada complicada en què no ha aconseguit classificar-se per a posicions europees, i en què va estar moltes jornades, durant el campionat de lliga, bregant amb els llocs de descens. Amb l'arribada de Quique Sánchez Flores a la banqueta l'equip va començar a collir millors resultats acabant a la part mitjana baixa de la classificació i salvant la categoria.

Aquest fet implica que el club sevillà té urgències per conformar un equip competitiu que els torni de nou a Europa, ja que cal recordar que la campanya passada van ser eliminats de la Champions League a la fase de grups. És per això que tant García Pimienta com el secretari tècnic, Víctor Orta, hauran d'unir fureses pel que fa a la política de fitxatges. Però sembla que la realitat no va en aquesta direcció precisament.

García Pimienta vol Saúl Coco

Segons el Gol Digital, a Nervión la discòrdia interna entre l'entrenador García Pimienta i el secretari tècnic Víctor Orta sobre un fitxatge ha generat un clima de tensió que podria afectar la planificació esportiva del club per a la temporada que ve . Tots dos tenen visions diferents sobre quin jugador incorporar per reforçar la plantilla, cosa que ha endarrerit la concreció de l'operació.

García Pimienta és conegut per la seva aposta per promocionar joves talents i la seva preferència per un futbol ofensiu i ha manifestat el seu interès a fitxar Saúl Coco, defensor central que actualment milita a l'UD Las Palmas . Coco, de 24 anys, ha demostrat un gran potencial a la darrera temporada de LaLiga SmartBank i destaca per la seva solidesa defensiva i capacitat per sortir jugant des del darrere. El tècnic sevillista creu que Coco pot aportar frescor i dinamisme a la línia defensiva de l'equip, alineant-se amb la filosofia d'apostar per jugadors joves amb projecció.

Víctor Horta, aposta per Marcos Rojo

D'altra banda, Víctor Orta, amb una vasta experiència com a director esportiu a clubs com Leeds United i Middlesbrough, té una visió diferent sobre el perfil de jugador que necessita el Sevilla . Orta advoca per la incorporació d'un central més experimentat i ha posat la seva mirada a Marcos Rojo, el veterà defensor argentí del Boca Juniors . Rojo, amb la seva experiència en lligues europees i la seva capacitat de lideratge, és vist per Orta com la peça clau per reforçar la defensa del Sevilla i aportar estabilitat i veterania a la rereguarda.

La divergència d'opinions entre García Pimienta i Víctor Orta no és només una qüestió de preferències futbolístiques, sinó també d'estratègia a llarg termini. Mentre que l'entrenador s'inclina per un projecte de desenvolupament amb talents joves, el secretari tècnic prefereix una aposta per l'experiència immediata que pugui rendir fruits de forma més ràpida . Aquesta diferència d‟enfocament ha dificultat arribar a un consens sobre el fitxatge, generant incertesa en un moment crucial de la pretemporada.

El desig de García Pimienta, rejovenir la plantilla del Sevilla

Les declaracions de García Pimienta sobre els fitxatges des que va assumir com a entrenador del Sevilla han estat consistents en el seu desig de rejovenir la plantilla i desenvolupar talent jove. El seu historial al Barcelona B reforça aquesta tendència, havent treballat amb diversos jugadors que avui brillen al primer equip del Barcelona. Per part seva, Víctor Orta, des que va assumir com a secretari tècnic del Sevilla, ha emfatitzat la importància d'equilibrar joventut amb experiència, assegurant que l'equip tingui una base sòlida de jugadors veterans que puguin guiar els més joves.

Per tant, la manca d'acord entre García Pimienta i Víctor Orta sobre el fitxatge prioritari per al Sevilla ha generat un desafiament significatiu per al club . La resolució d'aquesta desavinença serà crucial per definir l'estratègia de fitxatges de l'equip i assegurar que pugui continuar competint al nivell més alt. La direcció que prengui el club en aquest assumpte tindrà un impacte durador en el rendiment i en la cohesió interna del cos tècnic i la directiva.