Jugadors de futbol del Getafe celebrant un gol a un estadi.

Futbolista vingut a menys: Ara podria fitxar pel Getafe

El club blau podria donar una nova oportunitat a un jugador en hores baixes

El Getafe està en plena remodelació de la que serà la seva nova plantilla per a la temporada 2024/2025. El club madrileny ha acomiadat els 6 futbolistes que acabaven el període de cessió com són el cas de Daniel Fuzato, José Ángel Carmona, Ilaix Moriba, Òscar Rodríguez, Mason Greenwood i Juan Miguel Latasa.

A la parcel·la ofensiva els blaus recuperen Jonathan Silva i el Choco Lozano que tornen de les seves cessions a l'Albacete i Almeria, respectivament. Precisament, a la parcel·la ofensiva ha sortit un nom que podria reforçar la zona atacant de l'equip de José Bordalás, a qui el club madrileny li podria donar una nova oportunitat.

L'arribada de Mariano Díaz al Coliseum Alfonso Pérez

La sortida de Mason Geenwood i de Darío Poveda, després de 3 temporades cedit al Getafe, podrien generar un lloc important en l'atac del Getafe que Mariano Díaz podria aprofitar per tornar a reivindicar el seu futbol, segons ha avançat el portal fichajes.net.

Mariano arribaria a cost 0 del Sevilla, amb què acaba contracte, ja que aquest any només ha estat capaç de jugar 9 partits. A la llista de descartats de García Pimienta, l'ariet nascut a Premià de Mar té una fitxa que puja fins als 5 milions d'euros. Inassumibles per a un club que té un deute de 152,3 milions d'euros a causa, en bona mesura, pel sobrecost de la plantilla que té actualment.

La seva arribada a Getafe podria donar-li un nou aire a l'atac, on es manté Borja Mayoral com a únic 9. De manera que Mariano podria ser un bon relleu, a més de ser polivalent ja que pot jugar en qualsevol de les 3 posicions atacants que utilitza Bordalás.

Mariano, molt llastat per les lesions durant la seva carrera esportiva, és un davanter amb qualitat als metres finals, combinat d'un bon joc associatiu amb la resta de l'equip i les seves caigudes a banda per descarregar el joc li donarien plus en atac al Getafe.

Ascens meteòric i caiguda en picat

La carrea de Mariano Díaz ha estat un autèntic vía crucis, ja que prometia molt quan va sortir del Reial Madrid, on va ingressar en etapa juvenil, i amb què va arribar a disputar 14 partits, aportant 5 gols i donant 2 assistències. La seva bona carta de presentació li va valer per recalar a l'Olympique de Lió.

Després d'una molt bona temporada a França, on va jugar 45 partits, i on va anotar 21 gols i va repartir 6 assistències, una greu lesió el va deixar al dic sec la temporada següent precipitant la seva marxa, i acabant en un Sevilla que no ha estat a pot salvavides que esperava el davanter d'origen dominicà.

Ara, a Getafe se li podria obrir una nova porta a la carrera esportiva de Mariano que miraria de buscar la seva redempció personal al club madrileny la temporada que ve.