Diego Pablo Simeone en una roda de premsa amb l'Atlètic de Madrid

El futbolista hondureny que interessa a l'Atlètic de Madrid

El club matalasser pretén un talent a baix cost

L'Atlètic de Madrid és un club que està apostant clarament per una política de fitxatges a baix cost , en què les inversions en futbolistes intenten que siguin el menys quantioses possibles i donin un rendiment òptim al conjunt del Cholo Simeone. Sense anar més lluny, l'última temporada el conjunt matalasser ha gastat 41'5 milions d'euros en la confecció de la seva plantilla, i Nahuel Molina és el jugador més costós i que la seva arribada va pujar als 12 milions d'euros.

Altres jugadors molt importants per a l'equip com Axel Witsel van arribar lliures i a cost 0 per al club. En aquest sentit, l'Atlètic de Madrid equilibra molt bé la despesa d'entrades amb l'ingrés per sortides, ja que aquesta última temporada va percebre 45 milions d'euros per vendes desprenent-se d'un total de fins a 13 jugadors.

L'arribada de l'hondureny Luis Palma és objectiu prioritari

L'hondureny del Celtic de Glasgow, Luis Palma, està fent una temporada excel·lent. Aquest fet ha encès les alarmes de molts clubs europeus, entre ells el mateix Atlètic de Madrid. Luis Palma va aterrar a principis de la present temporada al club escocès procedent de l'Aris de Salònica grec.

El futbolista de 23 anys està quallant uns bons números, ja que per ara en 23 partits que ha disputat porta 6 gols i 9 assistències. Palma està sent un jugador fix per al conjunt de Brendan Rodgers, i que marxa segon a la taula classificatori a tan sols 2 punts del seu màxim competidor com és el Glasgow Rangers.

𝐋𝐎𝐎𝐊 𝐖𝐇𝐀𝐓 Luis Palma is doing at Celtic! 👀

Opció de cessió

Palma té contracte amb el Celtic fins al 2028 i el valor de mercat en aquests moments és de 4'5 milions d'euros. Una de les opcions que es contemplen és la possibilitat que arribi sigui cedit a un equip perquè es foguegi. Una estratègia semblant a la de Samu Lino. Equips de mitja taula com UD Las Palmas o Getafe podrien ser una bona opció.

Tot i que el Celtic juga amb 3 puntes i l'Atlètic de Madrid amb 2, Luis Palma es podria acoblar molt bé jugant més perfilat a la banda esquerra de l'atac, i sent un bon complement per a l'equip, si finalment es queda, amb jugadors com Álvaro Morata i Griezmann que ocupen la mateixa posició que l'ariet hondureny.

Luis Palma va ser ofert a més de 30 equips

Abans de fitxar per l'Aris de Salònica, Luis Palma va ser ofert a més de 30 equips a Europa, però cap excepte el club hel·lè va voler aconseguir els seus serveis. L'hondureny va destacar com el millor jugador de la lliga del seu país amb el Vida de la Ceiba i, a més, va destacar per fer un excels Premundial sub-17 a Panamà. Va ser llavors quan el seu agent va decidir que era el moment per fer el salt al vell continent, cosa que es va acabar materialitzant quan va acabar signant per l'Aris. Des de llavors, Palma ha demostrat que la seva qualitat encara pot portar-lo a jugar a un gran d'Europa.