Una persona en silueta davant de l'estadi Johan Cruyff amb l'escut del FC Barcelona en primer pla.

La futbolista del Barça Femení que té tots els números per sortir

Des del Johan Cruyff apunten a la quarta sortida aquesta temporada

El Barça no deixa de brillar per la seva absència, i és que l'equip català està patint un vaivé de sortides i entrades les últimes hores. El tècnic Jonatán Giráldez donava per conclosa la seva etapa al Barça després de 3 temporades reeixides en què ha aconseguit aixecar dos Champions League.

El tècnic gallec ja va posar rumb al seu nou equip com és el Washington Spirit a l'aventura americana que espera continuar fent-ho créixer com a tècnic. Pel que fa a plantilla la sortida de Mariona Caldentey a l'Arsenal va ser, ràpidament, reemplaçada per la polonesa del Wolfsburg Ewa Pajor. Mentrestant, a la porteria l'adéu de l'alacantina Sandra Paños després de 7 temporades trobava el seu relleu a la portera anglesa del Manchester City Ellie Roebuck.

Però s'acosta un quart moviment en discòrdia. Una altra operació que podria portar una operació en cadena com ja ha passat en les tres vegades anteriorment esmentades. I és que hi ha una jugadora que té peu i mig fora del Barça.

Keira Walsh, molt a prop de l'Arsenal

La migcentre internacional anglesa estaria molt interessada en no complir el seu any que li queda de contracte i tornar a Anglaterra on sempre ha manifestat el seu desig de tornar. I l'Arsenal Ladies que, amb Manchester City i Chelsea estan conformant plantilles molt competitives per optar a tot, podria ser el seu destí més immediat. La notícia l'avançava el mitjà The Athletic, i afirmaven el fort interès tant del club gunner com de la futbolista blaugrana per unir els seus camins.

Keira ha estat un dels puntals al centre del camp de somni d'aquest Barça tot poderós, ja que ha completat una línia de mitj del camp amb Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, a la qual se li ha unit en les rotacions Alexia Putellas.

La sortida de Walsh podria acostar a Laia Aleixandri

El trencaclosques es podria resoldre amb un possible retorn de la central catalana, ara a les files del Manchester City i capitana, LaiaAleixandr. Sortida del planter del Barça i internacional amb Espanya, té un any més de contracte amb les citizens. Aquest interès que ha suscitat a les oficines de Can Barça ve per la projecció de la defensa catalana, així com per la vacant que deixaria l'anglesa Walsh.

Segons avançava el diari MARCA i era confirmat per Relevo, el Barça estaria en converses amb el City que no la deixaria marxar si no és a canvi d'una quantia econòmica. Una quantitat que el Barça podria desemborsar sempre que l'operació de Walsh amb l'Arsenal arribés a bon port.

La polivalència d'Aleixandri, podent jugar de central com de pivot defensiu la fan molt apetitosa per a la secretaria tècnica blaugrana, per a una futbolista que va deixar la disciplina culer el 2017 per la fèrria competència que tenia amb Mapi León i Marta Torrejón. Ara tot podria canviar, a la defensa culer Mapi i Engen són indiscutibles però la vacant al 5 li podria donar l'oportunitat de ser titular a l'equip que va ingressar quan només tenia 11 anys.