Fridolina Rolfo amb la samarreta del Barça

Qui és la parella de Fridolina Rolfo?

Fridolina Rolfo triomfa al Barça i a la seva vida personal

Les jugadores del Barça Femení també tenen una història d'amor al darrere, i aquest és el cas de Fridolina Rolfo. La sueca, que actualment es troba sense poder participar dels partits del club a causa d'una lesió al genoll, aprofita aquest temps per passar-ho a Catalunya en companyia de Simon Skott, la seva parella actual.

I és que la internacional amb Suècia es va fer miques el menisc durant el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, cosa que va fer que fos operada i ara ha d'esperar per reincorporar-se als entrenaments. Com es recorda, la seva selecció va ser eliminada precisament per Espanya a semifinals. Aquest fet ens va regalar una bonica postal: a Simon consolant una entristida Fridolina després de quedar eliminada de la competició.

Fridolina Rolfo aprofita per submergir-se a Barcelona

Ara, la parella aprofita i continua amb el seu descobriment turístic del país, on són des de l'estiu del 2021. Ja se'ls ha vist al Tibidabo, al Parc Güell a Barcelona, a Sitges, a la muntanya de Montserrat, a Calella de Palafrugell. Quan sembla que no, sempre troben un nou destí on submergir-se. Per exemple, el cap de setmana passat el seu recorregut va consistir a dinar al restaurant Cúpula del Garraf, i després passejar per la Cala Cap Roig, entre Platja d'Aro i Calella. A la següent publicació es poden veure diverses imatges de la futbolista sola, amb la seva parella i ensenyant la gastronomia de la zona.

Simon, alt, ros i guapo, és assistent de vendes i comparteix amb Frido, és clar, la passió pel futbol. Es van conèixer el 2016, pocs mesos abans que la jugadora fos fitxada pel Bayern Munic. A casa el tema és el futbol, cosa que a tots dos els neix per naturalesa: "Simon es va veure obligat de manera contundent a participar d'aquest estil de vida, però per sort és un amant dels esports. A més, treballa a la indústria i coneix molt bé el món del futbol", va declarar la jugadora culer.

On va jugar Rolfö abans de fitxar pel Barça?

Abans de fitxar pel FC Barcelona, Fridolina Rolfö va tenir una trajectòria esportiva impressionant. Va començar la seva carrera al club suec BK Häcken, on el seu talent va cridar l'atenció a nivell nacional. Posteriorment, es va traslladar a Alemanya per jugar amb el Bayern Munic, on va continuar demostrant les seves habilitats com a davantera. El seu èxit al Bayern la va portar a fitxar pel Wolfsburg, un altre equip de primer nivell a la Bundesliga femenina. Durant la seva estada a Wolfsburg, Rolfö va contribuir significativament a l'equip, ajudant-los a assolir èxits tant a nivell nacional com en competicions europees. La seva habilitat, velocitat i tècnica la van posicionar com una de les davanteres més destacades al futbol femení abans d'unir-se al Futbol Club Barcelona.