Robin Le Normand salutació

El fitxatge de Robín Le Normand per l'Atlètic de Madrid és a punt de concretar-se

El club matalasser té un acord amb el central bretó per a les properes quatre temporades

Setmana clau en el futur de Robín Le Normand per la seva arribada a l'Atlètic de Madrid, els matalassers ja ultimen detalls amb la Reial Societat. El traspàs està acordat des de fa dies per les entitats, L'Atlètic desemborsarà al voltant dels 32 milions fixos pel jugador bretó. Variables a part que portaran l'operació a uns 37 milions d'euros.

Des que la Reial Societat no va voler oferir-li una millora contractual, Robín Le Normand va donar l'ordre al seu agent que acceptés propostes. La primera va ser de l'Atlètic de Madrid, com va avançar el periodista Rubén Uría al canal de Twitch. El central arribarà al Metropolità per cobrir la baixa de Stefan Savic, que té previst deixar l'equip.

És el central que més duels guanya de tota la lliga.

Als seus 27 anys, Robín Le Normand arriba a un equip que necessita la seva fortalesa i el seu treball defensiu. És una de les centrals que més pilotes guanya, per sobre d'algunes com Antonio Rudiger. Dades que desmenteixen tots els que insinuen que és un jugador tou i motius pels quals l'Atlètic li ha fet la seva prioritat a la defensa.

Simeone ja va instar el club a fitxar jugadors en roda de premsa: “ El club sap que hem de créixer, igual que ho fan els altres ”. L'argentí, en reunions amb la direcció del club, va demanar a Andrea Berta i Carlos Bucero millores a l'equip.

Acord per 4 temporades

Rejovenir aquestes posicions que demanen a crits canvis, que el club necessita que es produeixin, i el primer és Le Normand. El defensa continua concentrat amb la selecció espanyola a l'Eurocopa, i és un dels fixos a l'onze de Luis de la Fuente. El bretó no vol sentir a parlar del seu futur, ho deixa tot a les mans dels seus agents.

Arturo Canales i l'Atlètic de Madrid tenen un acord perquè Le Normand sigui matalasser pels propers 4 anys. Amb una fitxa que rondarà els 3,5 milions nets per campanya, una pujada als actuals emoluments de l'hispanofrancès.

Javi Galán: El vol Imanol Alguacil

La Reial Societat fa setmanes que està resignada quant a l'operació, i ara espera que Mikel Merino no se'n vagi amb Robín. Javi Galán és un jugador que Imanol Alguacil vol, però els clubs han arribat a una entesa que aniria a part.

La temporada de Robín Le Normand va ser brillant, sent el jugador de la Reial Societat que més ha jugat en la seva posició. Molt per sobre de Jon Pacheco, a qui consideren el seu futur successor a l'equip donostiarra. va tancar l'any jugant 43 partits i anotant 2 gols a 3623 minuts.

Le Normand va arribar a Sant Sebastià des del seu Brest natal, i als 22 anys ja va debutar com a jugador de la Reial Societat. Asier Garitano li va donar l'alternativa amb 22 anys i 21 dies. Ara va arribar el moment d'emprendre un nou repte, Simeone l'espera amb ànsies i l'afició matalassera també.

Setmana clau

Aquesta setmana se celebra la junta d'accionistes, on se signés l'ampliació de capital perquè l'Atlètic tingui més marge salarial.

En qualsevol cas per fer-ho oficial caldrà esperar els darrers dies de juny, primers de juliol, per un tema de comptabilitat.