Iturbe Torres

Fernando Torres pren una ferma decisió a la porteria de l'Atlètic B

El 'Niño' ha decidit qui vol que ocupi la seva porteria

Fernando Torres ha esdevingut el nou entrenador de l'Atlètic de Madrid B per a aquesta temporada. El Niño agafa l'equip i es converteix en el relleu de Luis García Tevenet, que ha pujat al primer equip. S'ha convertit en col·laborador de Diego Pablo Simeone i el fuenlabreño ocupa ara el seu lloc.

Després de guanyar dues lligues i una Copa de Campions en tres temporades, Fernando Torres arriba a un filial que vol que sigui competitiu. La intenció del madrileny és enfortir el planter, que l'equip serveixi com a formació i alhora baralli per l'ascens. Per això últim haurà de competir contra equips com el Reial Madrid Castella, Reial Múrcia, Recreatiu de Huelva, Eivissa, Hèrcules, Mèrida, entre d'altres.

Renovació per tres temporades

Segons informa el periodista Sergio Picos al Diario AS, Fernando Torres ha demanat la renovació i la continuïtat d'Alejandro Iturbe. El porter del B va ser un dels jugadors més importants de l'equip de Tevenet. Peça clau en què els blanc-i-vermells mantinguin la categoria amb força antelació, quan ningú donava res per ells.

El meta acaba contracte el 2025 amb el club de la seva vida, i Alexandre vol renovar l'enllaç. Un vincle que, segons Fabrizio Romano al seu compte de X, serà per tres anys i continuaria formant part del filial matalasser.

El 2008 ja era jugador de l'Atleti

Alejandro Iturbe va arribar a l'Atlètic de Madrid de ben petit; el 2008 ja defensava els colors blanc-i-vermells i va anar escalant totes les categories. El 2024 està tocant les portes del primer equip, però es considera que amb la presència de Jan Oblak la porta està tancada.

Als seus 20 anys farà la pretemporada amb Diego Pablo Simeone, la que serà la primera vegada amb els més grans. L'argentí l'ha convocat set vegades, tot i que encara no ha tingut minuts; al club es confia molt en les seves condicions.

S'ha plantejat la possibilitat de cedir-lo a algun equip de Segona, però amb la idea que Torres ara hi ha dubtes. Iturbe seguiria un altre any al filial com a formació, malgrat que no es descarta la sortida. Fernando Torres comptarà amb el gruix dels seus jugadors al Juvenil de l'Atlètic.

Bon any a Primera Federació

Iturbe ha jugat 32 partits encaixant 34 gols a la tercera categoria del futbol espanyol, en 2880 minuts de joc. Cosa que li va valer per ser preconvocat amb Espanya als Jocs Olímpics. Santi Denia donarà la llista en uns dies sobre si anirà convocat finalment o no a París.

Si no hi va, tindrà oportunitats de viatjar amb l'Atlètic a Suècia i Hong Kong, on farà la pretemporada l'equip.

Treballaria amb el seu ídol, un al·licient important, malgrat que ja el coneix d'haver tingut minuts a la Youth League. Iturbe manté el somni de coincidir novament amb el fuenlabreño, ara al filial.