Muntatge amb l'estadi del Camp Nou, Jose Murinho al centre de la imatge i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El favor que Mourinho podria fer al Barça

El tècnic portuguès fa una petició que podria beneficiar el Barça

José Mourinho es va iniciar en el seu periple per les banquetes de tot Europa al FC Barcelona. Va ser a la temporada 1996/1997 com a assistent del ja mort tècnic anglès Bobby Robson. Les dues temporades a Can Barça li van servir per prodigar-se com un dels grans entrenadors del vell continent.

Després de passar per equips com el Porto, Chelsea, Inter de Milà, Reial Madrid, Tottenham o AS Roma, el tècnic de Setúbal és el flamant entrenador del Fenerbache turc per a la temporada que ve. Mourinho emprèn una nova aventura a les banquetes, però aquesta vegada fent un petit favor al Barça. Encara que sembli mentida que el portuguès dongui un cop de mà al Barça, aquesta vegada sembla que va de debò.

Mourinho, demana a Joao Félix per al Fenerbache

Segons ha informat Mundo Deportivo, el tècnic de Setúbal hauria demanat a Joao Félix per al seu nou projecte a l'equip otomà del Fenerbache  Per a Mourinho, el davanter del Barça és una de les seves prioritats per al curs que ve.

I és que un dels maldecaps del FC Barcelona és què fer aquest any amb el davanter portuguès Joao Félix. Després d'una temporada irregular del futbolista cedit per l'Atlètic de Madrid, en què ha disputat 30 partits, anotant 7 gols i brindant 3 assistències, el seu futur al Barça no està assegurat i és molt incert.

JOAO FELIX - The Magic Boy - Skills, Goals, Assists for FC Barcelona 2023

El seu rendiment irregular ha aixecat molts dubtes, ja que s'esperava més del futbolista que prometia tant al Benfica, i que amb la seva sortida a l'Atlètic de Madrid el seu rendiment ha caigut en picat. Actualment, el club matalasser és propietari de l'ariet lusità, amb contracte fins al juny de 2029, i que ja ha anunciat que el Cholo Simeone no compta amb ell.

Un problema que s'estén al Barça que tampoc té clar quin rol haurà de jugar Joao Félix la temporada que ve si s'acaba quedant en un segon any de cessió al Barça. És per aquest motiu, que la petició de Mourinho podria fer un favor al Barça i evitar-li el compromís que té amb el futbolista de Viseu.

Possible traspàs al Fenerbache

L'interès de Mourinho és tan evident que fins i tot es contempla l'opció de traspàs de Joao Félix al Fenerbache, amb què el tècnic portuguès aspira a guanyar-ho tot la campanya que ve. A l'Atlètic de Madrid li faria un favor ja que es vol desprendre com més aviat millor del futbolista, en una operació que podria rondar els 30 milions d'euros.

La incògnita seria veure com pot encaixar un perfil com el de Joao Félix a l'estil de joc dels equips de Mourinho, que es basen a ser molt defensius, amb blocs molt baixos i sortir verticals a la contra amb pocs tocs.

Enla faceta ofensiva Joao Félix es mou molt bé amb espais per davant i on té un do per posar passades mesurades a l'esquena de la defensa. Però en la vessant defensiva, on Mourinho obliga els extrems a ser un lateral més, és on genera més dubtes la intensitat i el compromís defensiu del jugador del Barça.

En tot cas, les seves evolucions a la present Eurocopa d'Alemanya acabaran de decantar José Mourinho per aconseguir els seus serveis. A més, un altre jugador de l'Atlètic de Madrid que vol l'entrenador lusità és el turc Caglar Soyuncu, que està cedit pel quadro matalasser amb qui té contracte fins al juny del 2027.