Un jugador de futbol amb la samarreta del FC Barcelona a un estadi buit.

Les emotives imatges de Lamine Yamal amb la seva mare i germà petit

La família de Lamine Yamal va voler recolzar des de la grada l'extrem blaugrana durant el transcendental partit contra F

Lamine Yamal està vivint una Eurocopa de somni amb la selecció espanyola. Amb la flamant classificació per a la gran final del torneig, després de doblegar la sempre temible i poderosa selecció francesa, el jove extrem blaugrana va tornar a delectar el gran públic amb una exhibició de joc superlativa atesa la seva curta edat.

Lamine ha estat un dels millors del Barça aquesta temporada passada. Assentat a l'extrem dret, el futbolista nascut a Esplugues de Llobregat segueix creixent encara més cada partit que passa. S'ha fet un fix a l'equip culer ia la selecció espanyola, amb la qual ja porta 13 partits oficials i ha anotat 3 gols, quan falten 3 dies perquè compleixi els 17 anys . Uns números estratosfèrics.

Lamine Yamal, rep el càlid afecte dels seus

Després de la finalització del partit, que va venir embolicada, en bona mesura, per les provocadores declaracions del futbolista francès Rabiot, que va dir que si Lamine volia fer alguna cosa important al torneig havia d'aportar més coses. El jove extrem blaugrana va respondre Rabiot al camp amb un gol antològic per tot l'esquadra i actuació magistral.

Fora del camp, Lamine Yamal tenia el suport incondicional de la família. Allí es trobaven la seva mare Sheila Ebana, i el seu petit germà de tan sols 2 anys, Keyne Yamal . Tots dos no es van voler perdre cap detall de l'actuació de Lamine a sobre el verd de l'Allianz Arena de Munic.

Després de la celebració de la victòria obtinguda davant França, les xarxes socials s'inundaven de felicitacions per al jove futbolista, però entre les més especials, vèiem la de Sheila Eban, la seva mare amb el trofeu i el germà petit . Dues de les persones més felices i satisfetes després del partit del fill i germà.

Sheila Eban va voler deixar constància a les seves xarxes socials amb un missatge concloent: "La mami orgullosa del seu nen" publicava el seu perfil en privat, una imatge que es va fer ràpidament viral a la xarxa. Els fotògrafs caçaven el moment de celebració entre mare i fill, i el germà petit de Lamine Yamal. El pare de l'ariet blaugrana també li dedico aquestes paraules després de la trobada: “Com a pare i persona et dono les gràcies el senyor Lamine Yamal gràcies, fill meu” .

Una família somrient amb samarretes de futbol, amb un nen petit amb xumet, i un requadre que mostra un jugador celebrant en un estadi.
Lamine Yamal, envoltat dels seus familiars després del partit d'Espanya contra França | Lamine Yamal, Sheila Ebana, Keyne Yamal

Lamine Yamal, polvoritza rècords

El jove crac del Barça continua batent rècords, ja que amb el gol davant la selecció gala, Lamine Yamal es converteix en el jugador més jove a marcar un gol en una fase final d'una Eurocopa, amb 16 anys i 362 dies . Números d'escàndol. A més, amb les tres assistències que porta al torneig, Lamine va igualar el registre de Cesc Fábregas (2008), David Silva (2012) i el mateix Dani Olmo (2020) amb tres assistències en una mateixa edició .

I és que a Lamine encara li queda la gran final contra Anglaterra, que va derrotar els Països Baixos per 2 a 1 en el descompte, per continuar eixamplant la seva llegenda, un dia després que faci 17 anys. Una bona manera de celebrar-ho seria aixecar la quarta Eurocopa de la història de la selecció, un regal d'aniversari que segur que Lamine Yamal no oblidarà mai.