Jugadors d'un equip de futbol es reuneixen en un cercle abans d'un partit, amb els escuts del RCD Espanyol de Barcelona i el Club Esportiu Leganés superposats a la imatge.

Duel d'acabats d'ascendir: Espanyol i Leganés volen un jugador del Celta

Tots dos equips, acabats de pujar a la Lliga EA Sports, lluiten pel mateix futbolista

Acabada amb final feliç la temporada per a Leganés i RCD Espanyol, tots dos equips ja treballen per poder conformar una plantilla del tot competitiva de cara al proper curs. L'equip 'pepinero`', que va pujar de forma directa, es quedarà en propietat a l'extrem dret, cedit fins ara pel Betis, Juan Cruz i que haurà d'abonar 2 milions al club verd-i-blanc.

Per la seva banda l'Espanyol, recent ascendit fa pocs dies a l'última ronda de play off davant el Reial Oviedo, ja està començant a moure fitxa, i sembla que un dels primers futbolistes pels quals s'ha interessat també seria pretès pel Leganés .

Espanyol i Leganés, pugen per Carlos Dotor

Periquitos i madrilenys s'han interessat, segons informa Mundo Deportivo, pel jove migcampista del Celta de Vigo, Carlos Dotor. El centrecampista de madrileny format a les categories inferiors del Reial Madrid ha tingut una temporada intermitent amb l'equip celeste provocat per una lesió que va patir al Pubis.

No en va això, Dotor va anar agafant protagonisme a mesura que avançava la temporada, i va acabar disputant un total de 17 matxs amb l'elàstica celeste. La seva vinculació amb l'equip de Balaídos s'estén fins al juny del 2028. Amb això, tant Espanyol com Leganés hauran d'abonar una quantitat que podria oscil·lar, segons el portal Transfermarkt, al voltant dels 2 milions d'euros.

Cal recordar que Dotor va ser traspassat del Reial Madrid al Celta de Vigo a l'estiu del 2023, on l'equip gallec va abonar 3 milions d'euros i el Reial Madrid es reservava el 50% d'una futura venda del jugador. La seva última temporada al Reial Madrid Castella va ser notable ja que en 28 partits va ser capaç d'anotar 11 gols, fet que li va valer fer el salt a primera divisió.

Dotor, polivalència a la medul·lar

El centrecampista madrileny Carlos Dotor es tracta d'un futbolista molt complet, que pot actuar a diverses zones de la medul·lar i que destaca, més enllà de la fortalesa física, per la intel·ligència a l'hora de sumar-se a l'atac.

Tot i que pot actuar com a pivot sense cap problema, la veritat és que posseeix un enorme recorregut que mostra durant els partits, a més d'una fantàstica arribada des de segona línia que el converteixen en un futbolista molt interessant des del prisma ofensiu.

Sens dubte, Dotor podria donar injectar una dosi de dinamisme al centre del camp d'Espanyol i Leganés. En el conjunt madrileny podria ser una bona alternativa tant a Neyou com a Chicco, amb els quals podria gaudir de més llibertat per sumar-se a l'atac. Al club català, per la seva banda, podria formar un doble pivot de molta qualitat amb l'albanès Keidi Bare, assumint el rol de destrucció i lliurant Dotor per a les tasques d'associació i arribada de segona línia

A expenses dels pròxims moviments del mercat, Leganés i Espanyol sembla que mantindran una fèrria lluita per endur-se el jove talent madrileny del Celta de Vigo.