Diego Alonso en un entrenament del Sevilla

El futbolista que ha salvat Diego Alonso de ser cessat

L'entrenador del Sevilla aguantarà, almenys, una setmana més

En plena crisi institucional i després de la dura l'eliminació de la Champions després de la derrota amb el PSV (2-3), Els de Diego Alonso van afrontar aquest diumenge a Nervión, en partit corresponent a la 15a jornada de LaLiga EA Sports, una cita de molta importància i una gran càrrega moral per l'ambient de crispació que envolta el club a nivell institucional en aquests moments. Amb totes les mirades posades a la junta d'accionistes on es decidirà el futur del club, els de Diego Alonso no han estat capaços d'aconseguir els tres punts en aquest partit el qual el Sevilla segueix cometent errors a la sortida de pilota i sobretot a la hora de definir.

Una primera part amb el primer ensurt del partit per part del Vila-real en què Dmitrovic, de nou, va cometre un error a la sortida de pilota i on va rebutjar Juanlu. Al minut 16 va arribar una de les ocasions més clares del Sevilla per part d'En Nesiry, ja que li va caure la pilota morta a l'àrea petita després d'un servei de falta de Rakitic i no va poder rematar el marroquí. Al min.21 el Vila-real tornava a l'atac amb un gran contraatac i amb la velocitat de Morales, a qui Nianzou va frenar en una perillosa escomesa. Al min.27 va tornar Nianzou al tall per avortar una carrera de Morales que es va convertir en un u per u amb Gudelj.

Partit amb oportunitats per a tots dos equips

Al min.28 la va tenir Ocampos, ja que el cop de cap de l'argentí al segon pal després d'un gran centre de Lukebakio se'n va anar a dalt. Seguia insistint el Sevilla i al min.30 va rematar Sow des de la frontal, on tenia marxamo de gol, però la pilota va colpejar en un rival i se'n va anar a córner. Al min. 36 Jorgensen va salvar el Vila-real després d'un centre xut d'Acuña que gairebé connecta En-Nesyri. Ja al min.47 Jorgensen va salvar un u contra un davant En-Nesyri i el rebuig, que va connectar Ocampos i després va rebutjar Foyth, evitant el gol dels sevillans.

Sevilla FC vs Villarreal CF (1-1) | Resumen y goles | Highlights LALIGA EA SPORTS

Va començar la segona part i va estar a punt de marcar el Vila-real per part d'Alex Baena, que va parar el porter serbi el mà a mà davant d'Alex Baena. Al min.48 Foyth va arribar fins a la línia de fons i va posar la passada de la mort a Morales, però aquí va estar juanlu per treure la pilota a córner. Al min.50 va arribar de nou el Sevilla on la va tenir Lukebakio en boca de gol, però no va encertar el belga a rematar entre pals una gran centrada d'Ocampos des del perfil dret.

Dmitrovic salva Diego Alonso amb les seves parades

Al min.53 No va encertar a blocar Dmitrovic una centrada a l'àrea i al rebuig va tapar bé la porteria la defensa sevillista. Al min.62 Jorgensen treu a córner un centre de Juanlu després d'escapar-se del jugador del planter fins a la línia de fons. Al min.67 la va tornar a tenir el Sevilla amb una centrada a l'àrea petita d'Ocampos que es passeja per davant de Jorgensen sense trobar rematador. Ja al min.69 Dmitrovic va tornar a salvar el Sevilla amb una parada amb el peu un xut creuat de Baena. Al min.74 després del canvi de Nianzou per Kike Salas va realitzar un superb cop de cap a centre de Pedrosa per posar l'1-0. Tot just dos minuts va arribar l'empat per part del Vila-real, esborrant l'alegria per a molts sevillistes on el seu botxí va ser Morales.

Al min.80 va aparèixer Pedrosa de manera providencial per anar al tall i enviar a córner un centre de Gerard Moreno en un altre contraatac del Vila-real. Al min.88 el Sevilla anava amb tot amb un xut de Pedrosa des de la frontal que atura Jorgensen. Al min.96 va arribar la polèmica del partit amb l'anul·lació del gol de Ben Brereton ja que segons el VAR i Díaz de Mera va haver-hi falta de Ben Bereton sobre Kike Salas.

El Sevilla aconsegueix un altre empat i porta sense conèixer des del 26 de setembre passat una victòria a la Lliga. Els sevillans segueix coquetejant amb la zona del descens i perdent punts que després es podrien trobar a faltar a final de temporada.