Muntatge amb l'entrevistador al centre de la imatge i un cercle a dalt a l'esquerra amb Joao Félix

VÍDEO: Les declaracions de Joao Félix que indignen els aficionats del Barça

La polèmica resposta de Joao Félix que encén el barcelonisme

Joao Félix va arribar al Barça l'estiu passat en qualitat de cedit per l'Atlètic de Madrid. Les expectatives del davanter portuguès sobre el rendiment a Can Barça eren molt altes. I a pesar de que havia fet uns registres molt pobres en la seva cessió al Chelsea.

Joao Félix ha anat de més a menys a la temporada. Perdent protagonisme. Sortint a les segones parts i deixant algunes espurnes de la seva qualitat, com el gol decisiu que va marcar a l'Atlètic de Madrid al Lluís Companys i que va donar la victòria a l'equip blaugrana per 1 a 0.

Manca d'adaptació i poca continuïtat

Amb el futur del davanter portuguès a l'aire, la realitat és que Joao Félix no ha estat capaç de convèncer els tècnics del primer equip. El seu paper s'ha vist reduït a residual en els últims enfrontaments del Barça, i se li ha atribuït la falta de compromís a l'hora de defensar i pressionar quan perd pilotes.

Els seus números no han estat els esperats, ja que en 30 partits ha estat capaç d'anotar 7 gols i donar 3 assistències. Tot i així, Joao Félix ha millorat els números que va fer amb el Chelsea l'anterior campanya en què només va ser capaç d'anotar 4 gols i va ser relegat a la banqueta dels blues.

Manca d'adaptació al joc de possessió

L'ariet portuguès ha tingut problemes severs per adaptar-se al joc del Barça. El conjunt blaugrana juga amb molta possessió de pilota i, pràcticament, bona part del partit a camp contrari.

En aquest context el portuguès li costa explotar el seu talent ja que necessita espais per darrere de la defensa rival per potenciar el joc explosiu d'aprofitar els espais i posar bones passades als seus companys o acabar definint.

La seva continuïtat al Barça està en dubte. Té contracte amb l'Atlètic de Madrid fins al 2029. El Cholo no el vol, i el club vol traspassar-ho. El Barça no està disposat a pagar la quantitat de diners que demana el club matalasser pel seu traspàs, i només es planteja una altra cessió. S'acosta un futur complicat per a Joao Félix.

Les declaracions que encenen el barcelonisme

Però la gota que va poder basar el got, han estat les recents declaracions que ha fet l'internacional per Portugal preguntat per qui creu que són els millors futbolistes del món. I Joao Félix ha sorprès contestant Mbappé i Vinicius, tots dos jugadors de l'etern rival.

Les xarxes han explotat contra el lusità amb comentaris com: ' 'Aféitate'', ''Per què no deixes de tocar-te el paquet?'', ''Que aprengui a parlar i després a jugar. I ja si tan bon punt et convidin a un podcast merdós'' o ''Un altre motiu més perquè se'n vagi a la merda''.

Amb aquestes declaracions la posició de Joao Félix al Barça queda molt compromesa, ea expenses de les conseqüències que puguin tenir des del mateix club, que podria no renovar-li la cessió. Joao Félix s'ha ficat a la boca del llop, i ara el problema serà com sortir-ne.