Rodrigo Riquelme Roma

La decisió de la Roma amb Roro Riquelme

Va jugar al Girona

Rodrigo Riquelme Reche és un dels desitjos de la Roma per a aquest estiu, el futbolista madrileny desperta interès a la capital italiana. Daniele De Rossi, l'entrenador romanista, és la clau de tot, ja que ve seguint el futbolista des que estava per anar al Mirandés. L'italià vol apostar per Roro i portar-lo al conjunt giallorosso, però no serà una operació gens senzilla.

La Roma hauria d'arribar als 30 milions que demana l'Atlètic de Madrid, que no veu amb mals ulls desfer-se del futbolista. Tot i que Diego Pablo Simeone no vol perdre un dels jugadors que més ha utilitzat des de la banqueta i que ha tingut importància. Riquelme somia guanyar un títol a l'equip del qual és seguidor des de petit i, en principi, tot està força clar.

Un vell somni de Daniele De Rossi

El periodista Matteo Moretto informa al compte de Twitter que l'operació no és fàcil, ja que els romanistes no pagaran aquesta xifra tan elevada. La Roma espera que els blanc-i-vermells facilitin una sortida al jugador, que manté la idea de ser important a l'Atlètic de Madrid. De Rossi persegueix Riquelme des dels seus temps a la SPAL, on es va voler portar el madrileny, però aquest va optar pel Mirandés.

Tot i això, hi ha un problema, i és la posició en què l'argentí utilitza Roro, que està lluny de la zona d'influència del jugador madrileny. Rodrigo no vol jugar de carriler, encara que ho accepta de bon gust; no és la seva zona preferida ni on gravita més. Ell vol tenir oportunitats a prop de l'àrea, on té més facilitats per arribar al gol o assistir-hi, les seves virtuts més grans.

Luis de la Fuente el considera per a la Selecció

Com a jugador, sempre va ser un segon davanter, atacant per bandes. Per això, sorprèn l'obstinació de Simeone de col·locar-lo de carriler, un lloc que a més s'ha guanyat Samuel Lino, pràcticament intocable per a l'argentí.

Luis de la Fuente ha comptat molt amb Rodrigo Riquelme i sempre com a interior o davanter. El seleccionador coneix molt bé Riquelme des de les categories inferiors de La Roja. A poc a poc ha anat pensant a considerar-ho per a la gran, un altre al·licient important per al jugador.

Considerant que això el perjudica, les seves intencions no han canviat, vol triomfar a l'Atlètic. Riquelme, en el seu primer curs important després de tornar de la cessió al Girona, va anotar quatre gols i en va repartir cinc més. Va jugar 47 partits, la xifra més alta de la seva carrera, superant per 8 els de la seva cessió al Mirandés.

MVP davant el Feyenoord: No pensa a sortir de l'Atlètic

És feliç a Madrid i el club és feliç amb ell, davant el Feyenoord va ser el MVP i Simeone es va desfer en elogis cap a ell. "Aquest era un partit per a Riquelme, que està apretant i té il·lusió per jugar" . Rodrigo es va emocionar al finalitzar el matx i saber que era el millor jugador d'un partit de champions amb l'Atlètic de Madrid.

El jugador en declaracions a la COPE va agrair a l'argentí. " Simeone m'ha guiat molt i estic molt agraït per l'oportunitat ".

Amb contracte fins al 2028, la direcció esportiva dirigida per Andrea Berta està tranquil·la respecte al futur de Riquelme. El somni de De Rossi sembla que haurà d'esperar una mica més.