Cristiano Ronaldo en roda de premsa. A la cantonada superior dreta, bitllets de diverses quantitats d'euros

Quants diners guanya Cristiano Ronaldo per cada publicació a Instagram?

Cristiano Ronaldo segueix acumulant fortuna

Tots coneixen l'impacte mediàtic que segueix tenint Cristiano Ronaldo, però mai t'has preguntat Quants diners guanya Cristiano Ronaldo per cada publicació a Instagram? En aquesta oportunitat us mostrarem quines són les xifres exactes que cobra el portuguès per cada publicació.

Cristiano Ronaldo, l'influencer esportiu més gran del món

Per a ningú és un secret que Cristiano Ronaldo en l'aspecte mediàtic és summament superior al seu rival directe Leo Messi, però realment t'has adonat de quin és l'abast que tenen aquests dos titans? Fent un breu resum Cristiano Ronaldo és senzillament l'influencer esportiu més gran de tot el món i els seus números els donen suport a gairebé totes les plataformes.

Només al compte d'Instagram 'el bicho' té gairebé 600 milions de seguidors i el seu rival directe Leo Messi és gairebé a 200 milions de seguidors. Aquest patró es repeteix a gairebé totes les plataformes socials on CR7 participa , per la qual cosa sense cap dubte Ronaldo és la persona que es dedica a l'esport amb més influència social a tot el món.

Quants diners guanya Cristiano Ronaldo per cada publicació a Instagram?

Abans de dir la xifra, és important recordar que fa uns quants anys s'especulava que Cristiano Ronaldo hauria sortit del Reial Madrid per un tema salarial. Tot i això, aquestes dades que revelarem a continuació possiblement revelaran que gran part de les notícies i rumors d'aquestes dates eren mentida.

Abans de sortir del Reial Madrid, Ronaldo exigia un contracte que igualés el de Messi, uns 50 milions d'euros anuals. Això va ser rebutjat pel club blanc i es va titllar el portuguès de pesseter, però … Realment això era així? Tot i que les xifres actuals no són les mateixes que les de fa 5 anys, el cert és que els guanys eren prou importants perquè el portuguès pogués viure tranquil·lament sense dependre del seu salari com a futbolista.

Perquè ens fem una idea dels guanys de Ronaldo, només amb el compte d'Instagram, el portuguès guanya avui dia 2 milions d'euros per publicació patrocinada. Una xifra elevadíssima que es multiplica per diverses publicacions cada any. Uns ingressos extra per seguir augmentat la ja de per sí engreixada compte d'estalvis del futbolista.