Muntatge amb Míchel, entrenador del Girona FC, a primer terme i l'estadi de Montilivi al fons

Un altre crac del City per al Girona: La cessió a punt

La possible vacant de Miguel Gutiérrez podria estar solucionada

El Girona FC està sent una de les revelacions de la lliga EA Sports mantenint-se en segona posició de la taula després de 28 jornades consumides. Lluny de ser un simple miratge, la situació del Girona és una realitat mancant 10 jornades per concloure el campionat. Els de Michel es mantenen a 7 punts del líder, el Reial Madrid, i 1 punt davant del FC Barcelona que és tercer. El quadre català ha tret la majoria dels seus partits amb gran solvència i amb un joc molt atractiu, on diversos futbolistes han destacat molt i han cridat l'atenció de molts clubs nacionals i internacionals.

Sergio Gómez, l'aposta per suplir la baixa de Miguel Gutiérrez

Sergio Gómez és un lateral del Manchester City que podria arribar gratis a la propera finestra de fitxatges, podent suplir la baixa que pot deixar el lateral esquerre Miguel Gutiérrez. I és que l'excelsa temporada que està signant el del planter del Reial Madrid ha fet que diversos equips s'hi hagin interessat. En el cas de Sergio Gómez seria una operació senzilla, ja que, a banda de venir lliure, el Girona es beneficia del fet de formar part del City Group , i que li proporciona l'opció que jugadors amb menys minuts al Manchester City puguin desenvolupar la seva carrera al conjunt català.

Sergio Gómez, per la seva banda, és un lateral esquerre molt polivalent i versàtil que pot jugar d'interior esquerrà i de migcampista. Aquesta temporada, ha disputat 9 partits a les ordres de Pep Guardiola i ha estat capaç de generar una assistència de gol.

SERGIO GOMEZ | Welcome To Manchester City 2022 | Amazing Skills & Assists (HD)

Jugadors que han arribat sota el paraigua del City

Però la nòmina de jugadors propietat del Manchester City i que han arribat a préstec al Girona han estat uns quants futbolistes, des que el 2017 l'equip català va passar a formar art del City Football Group, i que també li va suposar una bona injecció de capital . El 2017 el City Football Group va obtenir el 47% de la propietat del Girona quedant Marcelo Claure amb el 35%, Pere Guardiola (germà de Pep Guardiola) amb el 16% i 2% restant per als socis.

Actualment, a la plantilla de Michel hi ha 2 jugadors a préstec del City Group com són Yan Couto - del Manchester City - i Sávio, del Troyes encara que ja fitxat per a la temporada que ve per als cityzens. A més, hi ha 3 jugadors que han passat, anteriorment, per la factoria del City com són Yangel Herrera, Aleix García i Eric García . Tots han ofert un rendiment més que notable al club.