Montage amb l'esatdi Sánchez Pizguán, una ombra negra a l'esquerra i l'escut del Sevilla FC darrere

A cost 0: El fitxatge exòtic del Sevilla

El club sevillà ja té tancat un fitxatge per a la davantera

Després del flamant fitxatge de García Pimienta com a nou entrenador del Sevilla FC. Víctor Orta segueix treballant per fonamentar les bases d'un equip que aconsegueixi oblidar la temporada passada i tornar a aspirar a llocs europeus.

És per això, que són diverses les demarcacions que el club de Nervión ha de reforçar de cara al proper curs, i una d'elles és la de la zona atacant. I és que des del mes d'abril s'estan establint converses per l'arribada d'un extrem esquerre versàtil que està pràcticament tancat.

L'arribada del nigerià Chidera Ejuke

Les negociacions per a l'arribada de l'ariet de l'Anvers, cedit pel CSK de Moscou, estan molt avançades. Gairebé al punt que segons Orgullodenervion.com, ha confirmat que el Sevilla i Ejuke han arribat a un acord tant en termes econòmics com contractuals.

Ejuke acaba contracte amb l'equip rus en aquest mes de juny i arribaria com a agent lliure al club sevillà. Amb l'Anvers aquesta temporada ha anotat 4 gols i ha repartit 3 assistències als 39 partits.

CHIDERA EJUKE - The Magician - Skills, Goals and Assists - 2019/2020 HIGHLIGHTS (HD)

Profunditat i versatilitat en atac

García Pimienta pot trobar en l'extrem esquerre de 26 anys, Ejuke, una bona arma per explotar les transicions en atac. Ejuke que parteix del perfil esquerre de l'atac, també pot jugar a cama canviada, sent molt versàtil. A més, aporta molta versatilitat i solidaritat defensiva. I posseeix uns grans dots de regat i una velocitat endimoniada. És un futbolista molt intens a la primera línia de pressió i que va d'acord amb el sistema 4-3-3 del tècnic català on la primera línia de pressió d'inici a zona de tres quarts de camp.

Tot i no tenir una gran definició, Ejuke és un gran passador perquè els davanters puguin finalitzar la jugada. En aquest sentit, la sintonia entre l'extrem nigerià i el davanter centre marroquí i golejador de l'equip, En-Nesyri, que ha marcat 16 gols la campanya passada pot ser clau. La possibilitat de tenir un extrem elèctric i que li agrada encarar a la seva marca, amb capacitat de desbordar  podria nodrir el marroquí de bones opcions d'augmentar els registres golejadors .

Amb les negociacions a la fase final, el Sevilla espera que el jugador arribi a la capital andalusa en els propers dies per passar el reconeixement mèdic i signar el seu contracte, que no ha transcendit per ara la durada del mateix, fent-se oficial la seva incorporació a partir de l´1 de juliol.