Muntatge amb l'estadi Benito Villamarín, Nabil Fekir al centre de la imatge i un cercle amb Manuel Pellegrini a dalt a la dreta

La condició de Fekir per renovar amb el Betis

El franc-algerià posa sobre la taula la seva posició per seguir al Betis

Nabil Fekir és un dels jugadors més cotitzats del Real Betis actualment. El davanter de Lió és dels futbolistes que marca les diferències a l'actual plantilla del Real Betis, i un dels jugadors clau per al tècnic xilè Manuel Pelligrini.

El club andalús està planificant la temporada que ve amb la premissa ben clara que ha de sanejar el deute net que té el club de 104 milions d'euros i que el condiciona a l'hora de poder inscriure jugadors de cara a la temporada que ve, en què tenen moltes opcions de competir a Europa.

La renovació de Nabil Fekir

Una de les carpetes que més afecta el club verd-i-blanc és el contracte del davanter francoalgerià Nabil Fekir. En aquests moments, Fekir té la fitxa més alta de la plantilla, ja que percep un salari de 6,8 milions d'euros per temporada . En aquest sentit, el club ja li ha comunicat que la proposta a la baixa és de 3,4 milions d'euros per als propers dos anys .

Nabil Fekir El Genio - Amazing Goals, Skills & Assists | Real Betis | HD

Tot i així, amb aquesta nova nòmina de Fekir seguiria estant al top 5 de jugadors millors pagats del Real Betis. En aquest sentit, Fekir té contracte amb el club del Benito Villamarín fins al juny de 2026 , quan el futbolista tindrà 33 anys.

Les suculentes ofertes d'Aràbia Saudita

En una temporada de alts i baixos, Fekir haurà de decidir si accepta les noves condicions que li imposen des del club, o bé prioritza la parcel·la econòmica per marxar a un altre equip que el mantingui o, fins i tot, augmenti l'actual salari que rep.

Fekir viu la seva cinquena temporada al Betis, i el seu protagonisme ha anat de més a menys clarament. Aquesta temporada ha disputat 16 partits en els que ha aportat un gol i dues assistències. Números molt per sota d'un futbolista de la seva categoria i de la remuneració salarial que percep.

És per aquest fet que el Reial Betis estaria disposat a escoltar ofertes pel volant francoalgerià, i moltes d'aquestes propostes li arriben des de la lliga d'Aràbia Saudita . Una lliga on es duen a terme contractes amb xifres astronòmiques i que cap club del vell continent no és capaç de poder igualar ara mateix.

Pellegrini compta amb Fekir

No en va, i al marge de les diferències en la situació contractual de Fekir, l'entrenador Manuel Pellegrini ha expressat el seu desig de mantenir Fekir a l'equip, fins i tot explorant la possibilitat que comparteixi minuts al terreny de joc amb Isco en més d'una ocasió.

Pellegrini veu a Fekir un jugador imprescindible per al projecte verd-i-blanc, però ara la patata calenta és a la teulada del futbolista que haurà de decidir si prioritza la part econòmica o, per contra, dóna més importància al projecte esportiu del club.