Muntatge amb l'equip del Celta de Vigo i una ombra negra a l'esquerra de la imatge

El Celta de Vigo vol un fitxatge exòtic per a la seva pivot

El club gallec busca un reemplaçament al peruà Renato Tapia

El club vigués ha sortit victoriós en aquest final de temporada gràcies al nou gir de guió que li va donarClaudio Giráldez. El tècnic de la casa va agafar les regnes de l'equip després de la destitució de Rafa Benítez a mitjans del mes de març. Giráldez ha aconseguit en dos mesos l'objectiu de la salvació.

La direcció esportiva sap que hauran de sortir jugadors importants per equilibrar els comptes, però n'hi ha un que és segur i és la del migcentre peruà Renato Tapia que no vol renovar amb el club gallec.

Tapia és el futbolista clau a la zona medul·lar, encara que aquest any les lesions no li han deixat jugar tots els partits que li hagués agradat, i en què ha sumat 21 aparicions. Tapia ha complert la quarta temporada a Vigo amb qui ha jugat 120 partits.

Des de la sortida de l'eslovac Stanislav Lobotka, Tapia ha fet oblidar la bona feina de l'internacional per Eslovàquia, aportant molta consistència al centre del camp. A més, té una gran capacitat de posar passades a l'espai amb una visió privilegiada de joc. Davant la imminent sortida de Tàpia, el Celta ja sondeja un nom.

Joseph Alfred Duncan, l'objectiu del Celta

L'equip gallec ja s'ha mogut per intentar convèncer el futbolista de Ghana de 31 anys i que milita, actualment, a la Fiorentina. Segons apunta el Gol Digital, serà una operació complicada ja que equips importants de la Sèrie A com la Juventus o l'Inter de Milà també han mostrat interès en el seu fitxatge.

Alfred Duncan ● Skills , Interceptions , Goals ●│2018 - 2019│►HD

Duncan ha disputat 29 partits aquesta temporada, en què ha marcat 2 gols i ha brindat 5 assistències. Ha estat una de les peces clau al migcentre de l'equip de Vincenzo Italià, que aquest any ha aconseguit classificar l'equip per a la propera Conference League.

Reemplaçament perfecte a Renato Tapia

Sens dubte, la possible arribada de Duncan al Celta de Vigo podria fer oblidar l'experimentat internacional peruà Renato Tapia. Una baixa molt sensible que el Celta ha de suplir i que Duncan, que expira el seu contracte al juny, podria arribar com a agent lliure al club vigués.

Duncan és un mig centre defensiu que té la seva gran fortalesa al tall destructiu del joc. Amb espais al davant és capaç de posar pilotes a l'esquena de la defensa rival. Gaudeix d´una bona arribada de segona línia que li ha reportat marcar 2 gols aquest any.

Donada la importància que dóna Giráldez a la figura del pivot com el jugador que ha de contenir el joc del rival i intentar crear superioritat al centre del camp, Duncan és un perfil molt adequat. Unit a això posseeix una gran condició física que plasma al camp amb molta feina.

Ara la pilota és a la teulada del jugador, que haurà de decidir si es veu temptat per les ofertes que li vénen de la Sèrie A, o bé opta per apostar per un Celta que l'any que bé vol evitar passar els problemes patits l'any passat .