Muntatge amb l'estadi Nuevo Mirandilla de Cadis, una ombra negra al centre de la imatge amb l'escut de la UD Las Palmas

El Cadis vol un jugador que no ha acabat de triomfar a la UD Las Palmas

El quadre gadità té al seu radar un futbolista que ja va tenir a les seves files

El Cadis CF va certificar el seu descens de categoria mancant dues jornades per al final del campionat. L'equip dirigit per Mauricio Pellegrino va acabar sucumbint la darrera jornada amb un contundent 6 a 1 davant el ja descendit Almeria.

Però a les oficines del Nuevo Mirandilla ja pensen a conformar un equip competitiu per tornar l'equip a la màxima divisió. Amb l'experimentat tècnic Paco López al capdavant de l'equip, el quadro gadità tindria molt a prop un jugador que va sortir al seu dia del planter.

La tornada de 'Pejiño'

Francisco Jesús Crespo, o més conegut com a 'Pejiño', segons informa el Gol Digital, vindria a reforçar les files de l'equip groc per tornar a la màxima divisió del futbol espanyol. Sortit de les categories inferiors del Cadis, l'extrem esquerrà va passar pel filial gadità i del Sevilla. Més tard, 'Pejiño' va fitxar pel quadre canari el 27 d'agost del 2020 amb qui va aconseguir l'ascens a la Lliga EA Sports.

Pejiño - Welcome to Las Palmas - Goals, Skills, Assists, Dribbles 2019-2020

Després d'una temporada en què el futbolista de Barbate amb prou feines ha tingut protagonisme, disputant 17 partits i anotant 2 gols, 'Pejiño' estaria contemplant la possibilitat de tornar a la seva terra natal. Segons fonts del Gol Digital, 'Pejiño' podria arribar lliure tot i tenir contracte amb el conjunt Pío Pío fins al 2026.

Reforç del flanc esquerre

Amb 27 anys, 'Pejiño' busca una nova oportunitat per reivindicar el seu futbol, i el Nuevo Mirandilla podria ser l'escenari ideal per demostrar que pot tornar a primera divisió. Al Cadis urgeix l'arribada d'un extrem esquerrà. Darwin Machís i Brian Ocampo abandonerien la disciplina gaditana i l'arribada de 'Pejiño' pot venir com a aigua de maig.

A la banqueta tindrà el tècnic valencià Paco López, que és un especialista en la categoria de plata. Els equips de Paco López solen pressionar molt amunt la sortida de pilota, però amb replegaments molt lents. A més, els jugadors de banda solen ser protagonistes buscant els espais on 'Pejiño' domina l'escena, així com l'un contra un.

En aquest sentit, 'Pejiño' sol ser un jugador molt elèctric que sol ajudar el seu lateral, sent molt solidari en la faceta defensiva, cosa que pot seduir el tècnic valencià. La versatilitat de 'Pejiño', podent jugar a cama canviada, reforcen els arguments perquè es doni la seva arribada.

Amb la poca oposició que posarà la UD Las Palmas per a la sortida de l'extrem de Barbate, el director esportiu del Cadis, Enrique Ortiz ja estaria preparant l'arribada de 'Pejiño'. Aquesta vegada per engrossir les files del primer equip. Després del seu pas pel planter i el filial, a la campanya 2016/2017, sembla que cada dia que passa apropa més 'Pejiño' al Nuevo Mirandilla.