Dos homes en una conferència de premsa amb un estadi de fons i una imatge borrosa en un cercle vermell a la part superior.

Betis i Sevilla: Descarte del PSG obre nou conflicte entre rivals

Sevillans i bètics rivalitzen per aconseguir un jugador a cost 0

Real Betis i Sevilla FC han emprès una carrera a contrarellotge per conformar una plantilla fiable i competitiva de cara al proper curs. Els del Sánchez Pizguán no disputaran competicions europees, però l'arribada de García Pimienta il·lusiona la parròquia sevillista.

Per la seva banda, el Real Betis va poder salvar la campanya classificant per a la propera Conference League, amb un Manuel Pellegrini assentat a la banqueta de l'Heliòpolis. Ara, tant a bètics com a sevillans se'ls ha obert un front fora dels terrenys de joc amb el possible fitxatge del lateral esquerre del PSG Layvin Kurzawa.

Kurzawa vol sortir del PSG

Després de 8 temporades al PSG, el lateral esquerre francès, Layvin Kurzawa, creu que és el moment de sortir de la capital parisenca en acabar contracte del 30 de juny. Ha estat un any complicat pel futbolista que va sortir del planter del Mònaco, ja que entre lesions i tensions amb la directiva només va disputar un partit la campanya passada.

El defensor de Fréjus, als seus 31 anys, creu que ja ha complert una etapa a París, on ha guanyat un total de 20 títols. Kurzawa vol explorar nous horitzons i la capital andalusa pot ser el lloc idoni on poder instal·lar-se i seguir projectant el seu futbol.

I és que el defensor francès va concedir una entrevista al canal de Youtube de 'Carré' on va reconèixer haver estat a Sevilla reunint-se amb Betis i Sevilla per explorar les opcions de jugar la temporada que ve. En aquest sentit, Kurzawa va afirmar que: "És veritat, vaig ser-hi (a Sevilla). I si em vaig prendre el temps d'anar a visitar la ciutat és perquè m'agrada. Vam parlar amb els dos equips. No vaig visitar les instal·lacions dels clubs, però vaig parlar amb les persones que havia de parlar”.

Kurzawa no es va decantar per cap dels dos equips quan va sentenciar que: "Els dos clubs podrien ser opcions molt felices per a la meva família. Els detalls són importants i Sevilla té bons projectes esportius, ja sigui amb el Betis, que jugarà a la Conference League , o el Sevilla, amb una gran història.

Sevilla i Betis necessitats d'un lateral esquerre

I és que les urgències a la posició de lateral esquerrà són les mateixes per als de l'Heliòpolis com per als de Nervión. El Sevilla compta amb la més que segura sortida de Marcos Acuña quedant només amb Adrià Pedrosa en aquesta demarcació. Mentrestant, el Betis ha vist com han sortit Juan Mirando i Abner Vinícius i han fitxat Romain Perraud.

Kurzawa els podria caure com a aigua del maig a qualsevol dels dos conjunts, ja que és un lateral amb un gran desplegament ofensiu i que fa molt bons balanços en defensa. Un perfil que encaixa amb la idea de joc de tenir la pilota i portar la iniciativa del partit tant de Sevilla com Betis. La decisió definitiva de Kurzawa manté en suspens els dos clubs que esperen ser els elegits les pròximes hores.