Un jugador de futbol del Reial Madrid celebra amb els punys enlaire mentre somriu, amb un requadre que mostra la mateixa persona celebrant en una altra ocasió.

Bellingham espera que l'enfoquin per celebrar un gol del Madrid: 'Quin club...'

Kylian Mbappé brilla en la segona victòria del Reial Madrid a la lliga

Després d'un inici amb molts dubtes, el Madrid afrontava el quart partit de lliga de la temporada. El Reial Betis era la seva parella de ball per comprovar el nivell de tots els jugadors després del dur empat contra la UD Las Palmas.Ancelotti no estava convencent l'afició blanca i no trobava un bon volant per substituir Toni Kroos.

La lesió de Bellingham i Camavinga deixava a Ceballos i Modric la gran tasca de substituir el talent del migcampista alemany. Després d'un decebedor partit del croat a les illes, l'entrenador blanc se la jugava amb l'andalús a l'onze titular. El partit es presentava fronterer abans de l'aturada de seleccions.

La victòria del Reial Madrid davant del Reial Betis

Després d'una primera part amb el mal joc habitual de l'equip, el resultat anava 0-0 al descans. En un segon temps en què el Reial Madrid va despertar, Mbappé va aconseguir anotar 2 gols per situar el 2-0 definitiu. El conjunt merengue no va acabar de convèncer els seus fans, que veuen com les seves estrelles no s'entenen.

Un jugador de futbol amb la samarreta blanca del Reial Madrid.
Jude Bellingham | LaLiga

Un dels que jugadors que més havia brillat en els primers partits havia estat Jude Bellingham. Una lesió en un entrenament el situava a la grada per veure el seu equip. La seva reacció a un dels gols del davanter francès es va tornar viral a les xarxes socials.

La reacció de Bellingham i els comentaris a les xarxes

Quan la càmera va enfocar el migcampista, Bellingham semblava estar més aviat tranquil, sense gaires escarafalls. No obstant això, quan el jugador s'adona que l'estan gravant, comença a celebrar-ho amb magnificència. La reacció de l'anglès no ha deixat ningú indiferent i les xarxes socials han carregat contra ell.

"Ha hagut d'esperar que li gravi la càmera per celebrar, quin club tan artificial", "I com en queda de bé al documental de Netflix" o "pensava que era l'única que ho havia pensat" eren alguns dels comentaris.

Un home jove amb samarreta blanca assegut en un restaurant.
Bellingham al seu Instagram | @judebellingham

El conjunt blanc, l'equip més temut d'Europa

El Madrid és l'equip amb més potencial d'Europa. La gran qualitat que atresoren les estrelles fan tremolar les defenses rivals. El trident Mbappé, Vinicius i Rodrygo, amb Bellingham al darrere, provoca que el conjunt blanc sigui el més temut d'Europa.

El mal inici de lliga dels d'Ancelotti no ha privat els seus seguidors de veure 3 gols de Mbappé en 5 partits.El que semblava ser la mala relació de Vinicius i Mbappé, sembla que està anant millor del que s'esperava. Veurem si aquest doblet serveix al francès per retrobar-se i treure la seva millor versió.