Joan Laporta al Camp Nou fent un discurs

Els equips que volen fitxar un futbolista clau del Barça: El club s'ho pensa

L'oferta per aquest jugador del Barça és molt elevada, però l'afició no ho perdonaria

Difícil elecció per a Joan Laporta, president del FC Barcelona, en relació amb les ofertes rebudes del Bayern Munic i el Chelsea per un dels jugadors insígnia de l'equip blaugrana. L'oferta d'uns 80 milions d'euros per Gavi ha generat un remolí de rumors i especulacions. Tots dos equips necessiten reforçar les posicions del mig camp i han pensat en el jove futbolista del Barça, molt cotitzat i un dels més estimats per l'afició culer.

Per prendre una decisió informada, Laporta està consultant amb el seu equip tècnic i analitzant detingudament com afectaria la partida del jugador el rendiment del Barça la temporada que ve. Cal recordar que Gavi està actualment lesionat, per la qual cosa no tornarà fins a la temporada 2024/2025. Com torni és una incògnita i difícilment el Barça vendrà després d'això però una oferta irrefusable (els 80 milions no ho serien i caldria pujar l'oferta un 70-80%) podria fer canviar d'opinió una directiva culer acostumada a fer mans i mànigues per sobreviure després de la greu situació econòmica heretada de Josep Maria Bartomeu.

El bon moment de Gavi abans de la lesió

Fins a la lesió, Gavi havia jugat en 15 partits oficials aquesta temporada marcant 2 gols i realitzant 1 assistència. El jove centrecampista del FC Barcelona és conegut pel seu estil de joc tècnic i dinàmic. Al Chelsea Gavi podria encaixar bé en aquest sistema a causa de la seva habilitat per mantenir la possessió sota pressió i la seva intel·ligència per trobar espais. La seva capacitat per fer passades incisives podria ser crucial a l'esquema del Chelsea, ajudant a connectar la defensa amb l'atac. A més, la seva energia i lluita per recuperar pilotes serien valuoses a la pressió alta que sovint implementa l'equip londinenc.

Gavi is a Warrior 🇪🇸

Al Bayern, Gavi s'hauria d'adaptar a un ritme de joc més ràpid i possiblement a una exigència física més gran. La seva capacitat per prendre decisions ràpides i precises al terreny de joc seria essencial. La seva habilitat per fer transicions ràpides de defensa a atac i la seva visió per obrir defenses serien ben aprofitades en un equip que busca trencar constantment les línies defensives del rival seria un element important a tenir en compte.