Muntatge amb l'estadi Johan Cruyff, una ombra negra femenina al centre de la imatge, bitllets volant i l'escut del FC Barcelona a dalt a l'esquerra

El Barça Femení confirma el fitxatge més car de la història: Mig milió d'euros

El club blaugrana vol allargar el seu llegat fitxant una altra gran estrella

Després de l'adéu del tècnic Jonatan Giráldez de la banqueta blaugrana, després de 3 temporades, en què ha aconseguit aixecar dues vegades la Champions League. El Barça femení ja s'està movent per estructurar l'equip que haurà de continuar optant a tots els títols la campanya que ve.

En aquest sentit, el Barça va tancar la temporada al camp del València CF amb una victòria per 0 a 3, cosa que la reforça a dalt de la taula i on només ha cedit un empat en les 30 jornades de lliga que s'han disputat. Números de rècord.

El recent anunci de la marxa de Mariona Caldentey a l'Arsenal Ladies ja podria tenir el seu relleu a l'equip que a partir d'ara dirigirà Pere Romeu. El Barça no vol abaixar el nivell competitiu de la plantilla i és per això que ja ha anunciat el seu flamant fitxatge per a la temporada 2024/2025.

El fitxatge d'Ewa Pajor

El club s'assegura, amb l'arribada de la polonesa de 27 anys, una banda esquerra de molt nivell. Pajor arriba al club blaugrana firmant, segons ha informat El Nacional, fins al 2027 procedent del Wolfsburg amb qui ha aconseguit 4 lligues alemanyes, però on sempre s'ha quedat a les portes de guanyar la Champions League.

Sens dubte, la màxima competició continental és un dels desitjos que li queden per complir la polonesa, i que amb el Barça intentarà treure's l'espina. Pajor ha fet uns números estel·lars amb el Wolfsburg, havent anotat 18 gols en 19 partits, un total de 136 gols de 196 partits oficials amb l'elàstica alemanya.

Ewa Pajor - Highlights ?? ⚽️

Pajor, el fitxatge més car de la història del Barça femení

El fitxatge de Pajor es converteix en el més car de la història de la secció, amb 500.000 euros que ha pagat el Barça al Wolsfburg per aconseguir els serveis de l'extrem esquerra polonesa. La mateixa quantitat que a meitat de temporada va pagar el Chelsea al Levante UD per fitxar Mayra Ramírez.

No en va , el fitxatge més car de la història de la lliga espanyola encara el posseeix la jugadora de Zàmbia, Racheal Kundananji, on el Bay FC va abonar 735.000 euros per signar la davantera del Madrid CFF.

Pajor, és una jugadora de banda molt hàbil que li donarà molt dinamisme a l'atac blaugrana, atresora una enorme qualitat tècnica, capaç de desequilibrar a l'un contra un, posar centres a les davanteres o arribar de segona línia per finalitzar. A l'esquema 4-3-3 ocuparia la posició del flanc esquerre de l'atac, en una banda letal que pot conformar amb la sueca Fridolina Rölfo, on li donaran molta capacitat de desbordament, profunditat i arribar fins a línia de fons.

Pajor, compleix un somni signant pel Barça

La futbolista polonesa s'ha mostrat molt orgullosa per haver fitxat pel FC Barcelona, ja que va afirmar a l'arribar que: “estic molt feliç i donaré el màxim de mi a l'equip per millorar individualment i sobretot per guanyar trofeus amb el Barça. La Champions és una cosa especial que vull guanyar, però no és una obsessió, el que vull és donar el meu màxim cada dia i espero que al final de temporada guanyem títols, però cal estar centrada en el dia a dia” .

Una Pajor que s'ha mostrat realment entusiasmada i amb moltes ganes de conèixer ja les companyes de vestuari. En aquest sentit Pajor ha sentenciat que: "Estic molt contenta de ser aquí i d'afrontar aquest nou repte per a mi. Estic molt contenta i no puc esperar a conèixer les meves companyes i els fans".

Amb les vacances més que merescudes al davant, el Barça femení s'assegura amb Pajor cobrir el forat a la banda esquerra que ha deixat Mariona Caldentey i, de passada, continuar mantenint el nivell d'una plantilla que tornarà a aspirar a tots els títols a la campanya 2024/2025.