Muntatge amb l'estadi Wanda Metropolitano, David Soria a la part esquerra de la imatge i un cercle amunt a la dreta amb Ángel Torres

L'Atlètic de Madrid ja sap què haurà de pagar si vol David Soria (Getafe)

El president del Getafe, Ángel Torres, deixa clar el preu que haurà d'abonar el club matalasser

L'Atlètic de Madrid segueix en la recerca incessant d'un porter que li doni certes garanties per poder afrontar la temporada que ve. Davant el més que evident descens en picat de rendiment de Jan Oblak, el club busca un porter que pugui reemplaçar l'eslovè, s'acabi quedant o no al final a l'equip.

És per això que el club ja fa setmanes que sondeja el mercat a la recerca d'un porter, ja que és de vital importància si vol competir en lliga i Champions amb certes garanties. La preferència de la direcció esportiva matalassera està centrada en el porter del Getafe CF, David Soria. Però, el seu president, Ángel Torres li ha posat un preu a la sortida.

14 milions d'euros per David Soria

El preu de l'experimentat porter de 31 anys, que va arribar al Getafe el 2018 procedent del Sevilla FC, amb què va guanyar una Lliga Europa de la UEFA, té contracte amb l'equip blau fins al juny del 2026. El president del Getafe, segons fonts del Gol Digital, Ángel Torres, s'ha cenyit a la clàusula de rescissió del porter que és de 14 milions d'euros  Un preu, a priori, assequible per a l'Atlètic de Madrid.

I és que la bona temporada del porter madrileny no ha passat desapercebuda per l'entitat que presideix Enrique Cerezo. Doncs Soria ha disputat 38 partits, en què ha rebut 52 gols i ha deixat la porteria a 0 en 11 ocasions. Sent un futbolista clau en molts partits i un dels arguments pel qual l'equip s'ha mantingut a la zona tranquil·la de la taula tota la campanya.

Las mejores paradas de David Soria con el Getafe CF

David Soria, maduresa i experiència

Soria éviu un dels millors anys de la seva carrera. Destacat tant al Sevilla com al Getafe, s'ha erigit com un porter de garanties per a la porteria que li toqui defensar. Soria gaudeix de molt bons reflexos sota pals, bona anticipació en les disputes aèries i un més que correcte joc de peus amb la pilota per a la iniciació de la jugada des de darrere com li agrada al Cholo Simeone.

Davant els dubtes que hi ha al voltant de si Jan Oblak seguirà o no a l'Atlètic de Madrid. El que és clar és que la confiança del Cholo al porter eslovè s'ha esgotat. Oblak està molt lluny d'aquell porter que feia guanyar punts el seu equip abans. I el club ja el busca, a la figura de Sòria, un relleu a la porteria.

Oblak té contracte amb l'equip matalasser fins al juny del 2028, i el preu de mercat, segons transfermarkt, oscil·laria els 28 milions d'euros. Pugui o no desprendre's del porter, l'Atlètic s'el podria quedar, però jugant un rol secundari a l'equip. Amb els dubtes del futur paper i destí d'Oblak, l'Atlètic ja ha mogut fitxa per apuntalar la porteria de cara a l'any que ve.